Yemekteyiz Eda Ölmez kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Eda Ölmez kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı
Yemekteyiz'in 4-8 yarışmacıları arasında yer alan Eda Ölmez hakkındaki bilgiler araştırılıyor. Peki Eda Ölmez kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir? İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olan Yemekteyiz'de geçen haftayı Kadriye Elmas birinci bitirdi. 10 bin lirayı kazanan tecrübeli yarışmacının ardından yeni hafta fragmanı yayınlandı. 4-8 Kasım arasında hünerlerini sergileyecek isimlerden biri de Eda Ölmez. Yemekteyiz'in Instagram hesabından kullanıcılara paylaşılan videoda çok sayıda kişi Eda Ölmez'i izlemek istediklerini belirterek destek mesajı gönderdi. Peki Eda Ölmez kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir? Hayatına dair detayları haberimizde yer alıyor.
 


Yemekteyiz Eda Ölmez kimdir?

1 Eylül 1993 Nevşehir doğumlu. Evli ve iki çocuk annesi. Nevşehir'de lise öğrenimini tamamladıktan sonra yurt dışı macerası için üniversite sınavını erteledi. Ardından da araya evlilik girdi. Bu süreçten sonra planını gerçekleştirmeye karar verdi. Büro yönetimi yönetici asistanlığı bölümününden mezun oldu. Kendisi uyku koçluğu yapmaktadır. Instagram hesabı @balyanakmom 'dur.

yemekteyiz eda ölmez fotoğrafları


eda ölmez yemekteyiz

yemekteyiz eda ölmez


yemekteyiz onur barık

Yemekteyiz Tansu Akan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği

Yemekteyiz Havva Kaplan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği

Yemekteyiz Birnur Mert kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum