Yemekteyiz En İyiler Gülüzar Ayan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği

Yemekteyiz En İyiler Gülüzar Ayan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği
TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz En İyiler yarışmasının 18-22 Şubat yarışmacılarından biri Gülüzar Ayan oldu. Daha önce de programda yer alan Gülüzar Ayan kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir ve mesleği nedir? İşte detaylar...

Yemekteyiz Best Of haftasıyla ekranlara gelmesinin ardından bu kez de 'En İyiler' ile karşımızda. Yarışma birincilerinin konuk edildiği haftada tanıdık simalardan biri de Gülüzar Ayan. Güzelliği ile katıldığı haftaya da damga vuran ve binlerce kişi tarafından araştırılıp izlenen Gülüzar Ayan'ın yeni formattaki performansı merak ediliyor. Yemekteyiz En İyiler Gülüzar Ayan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği nedir? Siz değerli okuyucularımız için araştırdık.

Gülüzar Ayan yarışmaya Soner Pekdemir, Merve Çakır, Fatma Kaplan, Abdülkadir Şereflioğlu ve Hatice Beyza Bulut'un da yer aldığı haftada katılmıştı. İki birincinin çıktığı yarışmada ödülü Fatma Kaplan ile paylaşmıştı. Daha sonra da sosyal medyada pek çok yemek videosuyla adından söz ettirmişti.

yemekteyiz mehtap koca

yemekteyiz ayten uludoğan

yemekteyiz recep uçar

yemekteyiz hakan kaya

gülüzar ayan kimdir

Gülüzar Ayan kimdir?

Yemekteyiz'in ikinci gün yarışmacısı olan Gülüzar Ayan satış pazarlama uzmanıdır. Bir kişisel bakım ürünleri satan firmada satış pazarlama uzmandır. Yeni tatlar için şehir şehir gezmeyi seviyor. Instagram hesabındaki fotoğraflara bakılırsa bekar.

yemekteyiz gülüzar ayan

Yemekteyiz’in konusu ne?
Yemekteyiz programı her gün TV8’de yayınlanmaktadır. Birbirini tanımayan beş kişiden oluşan grup her akşam bir yarışmacının evine konuk olmakta ve yapılan yemekler sonucu yarışmacıya 10 üzerinden puanlar verilmektedir. Beşinci günün sonunda en çok puanı alanın büyük ödülü (10 bin lira) kazanıyorlar. Türkiye’de yayınlandığı günden itibaren popüler olmaya başlayan program, sosyolog Zafer Yenal’a göre son yıllarda kamusal ve siyaset alanının Türkiye’de ve dünyanın pek çok yerinde daralması ve özel alana ilginin artması programı popüler hale getiren en önemli unsurdur.

TV8
Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.