Yemekteyiz Esra Tokelli interneti salladı!

Yemekteyiz Esra Tokelli interneti salladı!
Yemekteyiz'in 13-17 Ocak yarışmacıları arasında yer alan Esra Tokelli, ilk günden bu yana adından söz ettirmeyi başardı. Güzelliğinin yanısıra marifetiyle de ön plana çıkan tecrübeli yarışmacı hakkında iki günde binlerce araştırma gerçekleşti. Sosyal medyada birçok kişi onu konuştu.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Yemekteyiz'de pazartesi günü yeni hafta heyecanı başlamıştı. Yarışmada yer alacak isimler ise Sinem Hükümdar, Esra Tokelli, Kezban Kaymaz, Fahrettin Atalay ve Dilşad Atınçoğlu olarak açıklanmıştı. Tv8 ekranlarındaki ilk bölümden itibaren dikkat çeken yarışmacıların başında Esra Tokelli geliyordu. Güzelliği, hitabeti ve yorumları ile binlerce kişinin etkilendiği tecrübeli isim Esra Hanım hakkında internette çok sayıda sorgu ve arama gerçekleştirildi.
 


Yemekteyiz Esra Tokelli kimdir?

İki gündür hakkında Google ve diğer arama motorarında binlerce kez araştırma yapılan Esra Tokelli 41 yaşında. Bir oğlu var. Kendisi bekar. İnternette oluşturduğu bir yemek hesabı ile aldığı siparişleri teslim ediyor. Bunun için bir de hurreminmutfagi.coım adında internet sitesi oluşturmuş. Çerkes asıllı olan Esra Tokelli, yardım sever ve koşturmayı seven biri olarak tanımlıyor kendisini. Ayrıca iyi bir şef olmak istediğini ifade ediyor. Burcu yengeç, yükseleni akrep. Sevmediği yönü ise insanlara gereğinden fazla değer vermek. Galatasaray'ı tutuyor.


Yemekteyiz Esra Tokelli Instagram hesabı

Pazartesiden bu yana ekranlarda olan Esra Tokelli'nin Instagram hesabı da birçok kişi tarafından araştırılarak öğrenilmek istendi. Güzelliği nedeniyle bu haftanın en çok dikkat çeken yarışmacısı haline gelen Esra Hanım'ın kendisine ait Instagram hesabı aynı zamanda sipariş aldığı yemekler için de kullanılıyor. Eğer takip etmek isterseniz https://www.instagram.com/hurremin_mutfagi/ adresinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum