Yemekteyiz final 26 Nisan Cuma kim birinci oldu ve 10 bin lira kazandı

Yemekteyiz final 26 Nisan Cuma kim birinci oldu ve 10 bin lira kazandı
TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz'de final günü geldi çattı. Yarışmacılar son günün ardından alacakları puanlarla birinci olmaya çalışacak. Peki Yemekteyiz'in 26 Nisan Cuma günü yayınlanan final bölümünde kim birinci oldu ve 10 bin lira kazandı? İşte detaylar...

Onur Büyüktopçu'nun sunuculuğunda zaman zaman zevkli bazen de gergin anlara sahne olan Yemekteyiz'de bir final günü daha izleyiciler tarafından merak ediliyor. Yarışmada bu hafta Beyhan Kılıç, Süleyman Aslantaş, Pınar Doğruyol, Cihan Bora ve Selin Aksu yer aldı.. Bugün de Selin Hanım yarışacak ve haftanın kazananı açıklanacak. Binlerce kişi tarafından ilgiyle takip edilen yarışmada büyük ödül de 10 bin lira. Peki 26 Nisan Yemekteyiz final bölümünde kim birinci oldu ve 10 bin lira kazandı?

Türkiye'nin reyting sıralamasındaki en önemli programların başında gelen Onur Büyüktopçu'nun sunduğu Yemekteyiz, onlarca bölümü geride bırakırken bir finalle daha ekranlara gelecek. Yemekteyiz'e katılan yarışmacılar evlerinde ağırladıkları rakiplerine ve Onur Bey'e kendilerini beğendirmenin yanısıra yüksek puan alarak hafta finaline avantajlı girmeye çalışıyorlar.

Yemekteyiz birincisi belli oldu!
12-26 Nisan  haftasında Yemekteyiz Best Of'ta, yarışmacıların hafta boyunca yaptığı puanlama sonucu bir isim 10 bin TL'lik büyük ödülün sahibi oldu. Yemekteyiz'in bu haftaki birincisi yarışma bittikten sonra haberimizde yer alacak.

Yemekteyiz 1. gün yarışmacısı Beyhan Kılıç kimdir?

Pınar Doğruyol

Yemekteyiz 2. gün yarışmacısı Süleyman Aslantaş kimdir?

Cihan Bora

Yemekteyiz 3. gün Pınar Doğruyol kimdir?

Cihan Bora

Yemekteyiz 4. gün yarışmacısı Cihan Bora kimdir?

cihan bora



Yemekteyiz 26 Nisan Cuma yarışmacısı kim?
Bugün TV8 ekranlarından yayınlanacak olan Yemekteyiz'de haftanın ikinci yarışmacısı belirlendi. Programda sadece yemek hazırlamak değil, sunum yapmak ve alışverişi de zamanında yapıp en iyi şekilde diğer yarışmacıların önüne getirmek gerekiyor. İzleyiciler şimdiden Yemekteyiz'in bugünkü yarışmacısı kim? sorusunu da sormaya başladı. Bugün Selin Aksu yarışacak. Yemekteyiz Selin Aksu kaç puan aldı?

Yemekteyiz 26 Nisan Cuma İzle
Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'i izlemek isteyen okuyucularımız için birçok yöntem bulunmaktadır. Bunlardan ilki tv8.com.tr üzerinden canlı yayın sekmesine tıklamaktır. İnternet haricinde telefon ve tabletlerinizdeki uygulamalar üzerinden de Yemekteyiz programını izleyebilrisiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.