Yemekteyiz final mi yaptı? Neden yeni hafta fragmanı yayınlanmadı

Yemekteyiz final mi yaptı? Neden yeni hafta fragmanı yayınlanmadı
TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz yarışmasının yeni hafta fragmanının paylaşılmaması izleyicileri araştırmaya itti. Birçok dizinin veda ettiği haftada Yemekteyiz final mi yaptı yoksa tamamen bitti mi? İşte detaylar...

Her hafta Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen ve katılan yarışmacılarıyla televizyon dünyasına renk katan Yemekteyiz'in yeni bölümlerine dair bilgi sahibi olunmak isteniyor. Son hafta Semih Oruç'un birinciliği elde ettiği yarışmada 3-7 Haziran tarihlerinde kimlerin yarışacağı konusunda hiçbir detay paylaşılmadı. Düzenli olarak cuma günlerinde yayınlanan final bölümünden sonra yeni hafta fragmanı dün paylaşılmadı. Durum böyle olunca Yemekteyiz izleyicileri de programın final yaptığını düşünmeye başladı. Diğer bir yandan bayram haftası olması sebebiyle yayınlanmayacağını düşünen vatandaşlar da var. İşte detaylar...
 

Yemekteyiz bitti mi?

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'in en dikkat çekici yarışmalarından biri olan Yemekteyiz'in tamamen biteceği yönünde söylentiler vardı. Ancak o günün bu hafta olacağı düşünülmüyor. Onur Büyüktopçu yemek programında yine karşımızda olacak.


aleyna akbulak fotoğrafları

Yemekteyiz final mi yaptı?

Yaz sezonu gelmesiyle birlikte birçok dizi final bölümü ile yayınlandı. Yemekteyiz'in yeni haftaya dair fragmanının paylaşılmaması bu soruyu da gündeme getirdi fakat yarışma devam edecek. Çünkü Onur Bey bu haftaki bölümlerden birinde '4-5 haftamız daha var' demişti.


aybike yanar

Yemekteyiz yeni bölüm neden yok?

TV8 yayın akışı içerisinde en çok izlenen programlardan biri olan Yemekteyiz'in bayram sebebiyle yayınlanmayacağı düşünülüyor. 2 hafta öncesinde yapılan çekimlerin yayınlandığı bölümlere bayram arası verildiği düşünülüyor.

ayşe şule baysal göbek
 

Yemekteyiz bayramda var mı?

Yeni bölümlerine dair gelişmeler merak edilen Yemekteyiz bayram haftasında yayınlanmayabilir. TV8 pazartesi günü yayın akışında her şey belli olacaktır. Daha öncesinde Onur Büyüktopçu veya Yemekteyiz Instagram hesabından da yeni bölüm fragmanı yayınlanabilir.

yemekteyiz esra ülker

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.