Yemekteyiz fragmanı yayınlandı herkes Eda Ölmez'i konuştu

Yemekteyiz fragmanı yayınlandı herkes Eda Ölmez'i konuştu
Seda Sayan ile Yemekteyiz'in 4-8 Kasım fragmanı yayınlandıktan sonra yarışmacılardan biri sosyal medyaya damga vurdu. Programın Instagram hesabına yorumlar yağdıran izleyiciler, Eda Ölmez'e büyük destek verdi.

TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Seda Sayan ile Yemekteyiz'de yeni bir hafta başlıyor. Yarışmacılar hünerlerini sergileyecek ve haftanın birincisi olarak 10 bin lirayı kazanmak için mücadele verecek. Geçtiğimiz hafta Kadriye Elmas rakiplerini geride bırakarak 10 bin liranın sahibi olmuştu. Bu haftanın şampiyonu da merakla bekleniyor. Yemekteyiz'in 4-8 Kasım tarihlerinde yarışacak bir isim daha program başlamadan gündeme oturdu. O isim Eda Ölmez oldu. Güzel yarışmacı hakkında sosyal medyada binlerce yorum yazıldı, destek verildi.
 


'Senin için izleyeceğiz'

Bugün saat 16:00 itibarıyla TV8'de yayınlanacak olan Yemekteyiz'in yeni hafta yarışmacısı Eda Ölmez, fragman yayınlandığı günden bu yana çok sayıda mesaj aldı. Birçok kişi daha önce takip etmediği yarışmayı dahi kendisi için izleyeceğini ve destek vereceğini yazdı. Eda Ölmez sosyal medyada adını duyuran ve her gün binlerce etkileşim alıyor. Bebek dünyasına dair paylaşımlarının yanısıra yaptığı uyku koçluğu ve online danışmanlık yapıyor. Bunun yanısıra büyük markalarla da çalışıyor. Bu sebeple tanınırılığ çok fazla. Özellikle kadın takipçileri bugünden itibaren cumaya kadar kendisine büyük destek verecek.


 

yemekteyiz eda ölmez fotoğrafları


eda ölmez yemekteyiz

yemekteyiz eda ölmez


yemekteyiz onur barık

Yemekteyiz Tansu Akan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği

Yemekteyiz Havva Kaplan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği

Yemekteyiz Birnur Mert kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği


Yemekteyiz Eda Ölmez kimdir?

1 Eylül 1993 Nevşehir doğumlu. Evli ve iki çocuk annesi. Nevşehir'de lise öğrenimini tamamladıktan sonra yurt dışı macerası için üniversite sınavını erteledi. Ardından da araya evlilik girdi. Bu süreçten sonra planını gerçekleştirmeye karar verdi. Büro yönetimi yönetici asistanlığı bölümününden mezun oldu. Kendisi uyku koçluğu yapmaktadır. Instagram hesabı @balyanakmom 'dur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum