Yemekteyiz Gaziantep 7-11 Ekim yarışmacıları kimdir? Yaş ve meslek bilgileri

Yemekteyiz Gaziantep 7-11 Ekim yarışmacıları kimdir? Yaş ve meslek bilgileri
Seda Sayan'la Yemekteyiz bu hafta Gaziantep'te. Tv8 ekranlarında lezzet şöleni yaşanacak. Peki Yemekteyiz'in 7-11 Ekim Gaziantep yarışmacıları kimdir? Yarışmacılar kaç yaşında, nereli ve mesleği nedir? İşte detaylar...

Sadece İstanbul değil birçok ilinden yaptığı yayınlarla izleyicilerin ilgisini çekmeyi başarak Seda Sayan'la Yemekteyiz bu hafta Gaziantep'te. Güneydoğu mutfağının birbirinden lezzetli yemekleri için ocaklar açılacak, fırınlar çalıştırılacak ve yorumlar başlayacak. Birbirinden iddialı beş yarışmacının yer alacağı Yemekteyiz Gaziantep 7-11 Ekim'de TV8 ekranlarında yayınlanacak. Peki Yemekteyiz 7-11 Ekim yarışmacıları kimdir? İşte detaylar...
 


Seda Sayan'la Yemekteyiz Gaziantep 7-11 Ekim yarışmacıları kimdir?

Sunuculuktaki başarısını Yemekteyiz'de sürdüren Seda Sayan bir kez daha beş isimle sınav verecek. Yorumlarıyla yarışmacılara kök söktüren ve zaman zaman despot tavırları ile de tam puan alan Kadırgalı Aysel bu hafta Gaziantep'te olacak. 7-11 Ekim yarışmacıları açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

yemekteyiz şenel oğuz

yemekteyiz aycan polat

yemekteyiz mehmet ayaz kaya

yemekteyiz fatma vanlıoğlu

yemekteyiz selda öztürk


Geçen hafta neler oldu?

Geride kalan beş günlük maratonda Serap Gökçek, Sema Erdal, Kübra Yasenur Alkan, Buket Yasenur Alkan ve Levent Cangüleç yarıştı. Birinciliği Sema Erdal kazanırken haftanın olayı Buket ve Serap Hanım arasında yaşandı.

 

Seda Sayan'la Yemekteyiz 7 Ekim Pazartesi özeti ve fragmanı

Yemekteyiz'in resmi Instagram hesabından yeni hafta fragmanı yayınlandı. Seda Sayan'ın büyük bir coşku ile karşılandığı Gaziantep'te yarışmacılar iddialarını ortaya koydu ve birincilik için mücadele verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.