Yemekteyiz Hakan Yayık kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği

Yemekteyiz Hakan Yayık kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği
Yemekteyiz 6-10 Mayıs yarışmacıları kim sorusu sorulmaya devam ediliyor. Yarışmacılardan biri de Hakan Yayık olacak. Peki Hakan Yayıkkimdir, kaç yaşında, nereli ve mesleği nedir? İşte hakkında bilinmesi gerekenler...

Yemekteyiz 6-10 Mayıs yarışmacıları belirlendi. Haftanın yarışmacılarından biri Hakan Yayık oldu. İddialı bir isim olan ve hafta birinciliği için ter dökecek Hakan Yayık tanımayanlar veya yeniden hakkında bilgi öğrenmek isteyenler için tanıtıyoruz. Başarılı yarışmacı bakalım yarışmada kaç puan alabilecek. Peki Yemekteyiz Hakan Yayık kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği nedir?


Yemekteyiz Hakan Yayık kimdir?

Hakan Yayık, Yemekteyiz 6-10 Mayıs'ta yarışacak isim Hakan Yayık yemek konusunda kendine güveniyor. Hakan Yayık 24 yaşında İstanbul'da esnaf.

Seda çalışır

Yemekteyiz 1. gün yarışmacısı kimdir? Tıklayın

selma yüzeil


Yemekteyiz 2. gün yarışmacısı kimdir? Tıklayın

seda çalışır


Yemekteyiz 3. gün yarışmacısı kimdir? Tıklayın

büşra malta


Yemekteyiz 4. gün yarışmacısı kimdir? Tıklayın

nejdet yıldırım


Yemekteyiz 5. gün yarışmacısı kimdir? Tıklayın

hakan yayık


Yemekteyiz Hakan Yayık hangi yemekleri hazırladı?

TV8'de yarışmaya başlayan Hakan Yayık'un menüsü haberimizde olacak.



TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.