Yemekteyiz İkbal Özdem kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz İkbal Özdem kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Seda Sayan'ın başarılı sunumuyla 11-15 Kasım haftasında Bursa'dan Türkiye ve dünyaya binlerce kişi tarafından izlenecek olan Yemekteyiz'de yarışacak isimlerden biri de İkbal Özdem. Peki İkbal özdem kimdir, kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Bursa'dan ekranlara gelecek ve heyecanıyla nefes kesecek olan Yemekteyiz'de yeni hafta başladı. 11-15 Kasım yarışmacıları da açıklandı ve o isimlerden birisi de İkbal Özdem oldu. Güzel yarışmacı hakkında binlerce kişi şimdiden araştırmalara başlayarak kim olduğunu öğrenmek istiyor. Bunun yanında kendisinin alacağı puanlar da merak ediliyor. Peki Yemekteyiz İkbal Özdem kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir? İşte detaylar...



Yemekteyiz İkbal Özdem kimdir?

Bursa'da beş gün boyunca yayınlanacak Yemekteyiz'in bu haftaki son yarışmacısı. Aslen Eskişehirli ancak Bursa'da yaşıyor. Instagram hesabı @ikbal_ozgur_ozdem'dir.
 

Yemekteyiz Remziye Erkeç (Ergeç) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz İkbal Özdem kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Zeynep Bağdatlı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Tülay Kaçıra kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Ali Yiğit kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı


 

Yemekteyiz saat kaçta?

TV8'in en önemli yapımlarından Yemekteyiz her geçen gün daha da artan heyecanıyla öğle kuşağında izleyicisiyle buluştu. Yemekteyiz'in yeni bölümü saat 16.00'da başlayacak.

 


TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.