Yemekteyiz'in "Aleyna Tilki'si" oldu!

Yemekteyiz'in "Aleyna Tilki'si" oldu!
TV8'de yayınlanan Yemekteyiz programına katılan Aleyna Akbulak izleyicilerin dikkatini çekmekle birlikte tavırları ile de Aleyna Tilki'yi andırdı.

Yeni hafta heyecanının yaşandığı Yemekteyiz'de iki gündür Aleyna Akbulak fırtınası esiyor. İzleyicileri ekran başına kilitleyen ve internette araştırma yapmasıan neden olan genç yarışmacı bu haftanın en çok konuşulan ismi haline geldi. Bu alanda kadın adaylar Ayşe Şule göbek ve Aybike Yanar'ın çok çok önünde yer alan Aleyna'yı adaşı olan şarkıcı Aleyna Tilki'ye de benzeten çok.

Şule Hanım ve Salih Bey'in ardından üçüncü gün yarışmacısı olarak yarışan Aleyna Akbulak yarın marifetlerini sergileyerek rakiplerinden ve Onur Bey'den yüksek puan almaya çalışacak. Hafta sonundaki sıralaması merak edilen Aleyna'nın şimdiden yarışmanın kazananı olduğunu söylemek lazım. Diğer yarışmacıların aksine sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesi kazandı. Neredeyse yok deniebilecek listesi pazartesi gününden bu yana yükseliyor.

No make up patlama yaptırdı
Aleyna'nın Şule Hanım ile yaşadıpı no make up (makyajsız) fotoğraf tartışması sosyal medyada çok konuşuldu. Birçok kişi Aleyna'nın makyajsız halini merak etti. Cevap da kısa bir süre sonra geldi ve Aleyna hesabından makyajsız fotoğrafını paylaştı. Bu gönderi altında da çok sayıda yorum yapıldı.

aybike alev yanar

aybike alev yanar cezaevine neden girdi

aleyna akbulak instagram

aleyna akbulak makyajsız hali

Aleyna Tilki'ye benziyor!
Yarışmadaki tavırlarıyla herkesin dikkatini çeken Aleyna Aykulak, şarkıcı Aleyna Tilki'ye de benzetildi. Dobralığı, sarı saçları, sivri çıkışları, genç olması ile iki gündür konuşulan Aleyna peformansıyla da adından söz ettirmek amacında. Yemekteyiz'in yeni bölüm fragmanındaki menüsünde iddialı olan güzel yarışmacı 'Internasyonal bi rmenü' tanımlamasını yaptığı yemeklerle bakalım kaç puan alacak.

aleyna akbulak fotoğrafları

aleyna akbulak kimdir yemekteyiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.