Yemekteyiz Mustafa Karakuş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Mustafa Karakuş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Seda Sayan'ın başarılı sunumuyla 2-6 Aralık haftasında binlerce kişi tarafından izlenecek olan Yemekteyiz'de yarışacak isimlerden biri de Mustafa Karakuş. Peki Mustafa Karakuş kimdir, kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Pazartesiden itibaren ekranlara gelecek ve heyecanıyla nefes kesecek olan Yemekteyiz'de yeni hafta başladı. 2-6 Aralık yarışmacıları da açıklandı ve o isimlerden birisi de Mustafa Karakuş oldu. Genç yarışmacı hakkında binlerce kişi şimdiden araştırmalara başlayarak kim olduğunu öğrenmek istiyor. Bunun yanında kendisinin alacağı puanlar da merak ediliyor. Peki Yemekteyiz Mustafa Karakuş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir? İşte detaylar...



Yemekteyiz Mustafa Karakuş kimdir?

Mustafa Karakuş, 29 yaşında ve mesleği aşçı. Bu yüzden bu hafta diğer yarışmacıların işinin zor olduğunu söylüyor. Hünerlerini göstereceğine inanan ve ustalığına güvenen Mustafa bey, eleştri yapabilmeleri için bir aşçı ya da gurme olmaları gerektiğini belirtiyor.

Yemekteyiz Seda Gültekin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Esin Ilgaz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Ayten Ateş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Zümrüt Oltu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Mustafa Karakuş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz saat kaçta?

TV8'in en önemli yapımlarından Yemekteyiz her geçen gün daha da artan heyecanıyla öğle kuşağında izleyicisiyle buluştu. Yemekteyiz'in yeni bölümü saat 16.00'da başlayacak.

 


TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.