Yemekteyiz Müzeyyen Eser Altaç sosyal medyayı salladı!

Yemekteyiz Müzeyyen Eser Altaç sosyal medyayı salladı!
Yemekteyiz’e katılan yarışmacılar arasından en dikkat çekeni kesinlikle Müzeyyen Eser Altaç. Yazarlık yapan Müzeyyen Hanım sosyal medyadaki fotoğraflarıyla adından söz ettiriyor.

Bugün başlayan Yemekteyiz’de beş yarışmacı birinci olabilmek için mücadele veriyor. O isimlerden biri de Müzeyyen Eser Altaç. Rengarenk saç stilleri ve yaşamı ile hakkında binlerce araştırma yapıldı. Fotoğraflarına da yoğun ilgi var. Gün boyunca Muzaffer Altaç kimdir? Kaç yaşında, nereli gibi aramalar yapıldı. Bunun yanısıra resimleri de görüntülenmek isteniyor.
 


Müzeyyen Eser Altaç Instagram hesabı

Yazarlık yapan güzel yarışmacıyı yüzlerce kişi takip ediyor. Kendisini 446 kişi takipte. Müzeyyen Hanım ise 576 hesabı takip listesine almış. Her fotoğrafıyla etkileşim yağmuruna tutuluyor. Yorumlar da eksik olmuyor.


yemekteyiz müzeyyen eser altaç


Müzeyyen Eser Altaç kitapları

İnternet üzerinden binlerce okuyucuya ulaşan Wattpad üzerinden kalemini konuşturan Müzeyyen Hanım'ı burada da yüzlerce kişi takip edip okuyor. Kadın erkek ilişkileri ve küçük yaşta evlilik konularında e-kitapları bulunan Müzeyyen Eser Altaç, basılı kitap konusunda da çalışmalar yapıyor. Mahlası ise Muzo. Kendisine https://www.wattpad.com/user/bilirdisi adresinden ulaşabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum