Yemekteyiz Osman Bora Kadem kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği

Yemekteyiz Osman Bora Kadem kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği
Yemekteyiz yarışmasına katılan ve yemek yapacak olan Osman Bora Kadem kimdir? Hakkındaki bilgiler ve öğrenilmesi gereken detaylar burada.

Onur Büyüktopçu'nun sunumu ile ekranlara gelen Yemekteyiz'de bir başka erkek yarışmacı daha karşımıza çıkacak. Yemekteyiz 19 Aralık Çarşamba yarışmacısı kim ve ne yemekler hazırladı? sorunuzun cevabını haberimizde bulabileceksiniz. Yarışmacılar hakkındaki en iyi bilgileri yalın bir şekilde haberimizde okuyabilir, bilgi sahibi olabilir ve büyük ödül ile ilgili tahminlerde bulunabilirsiniz. Peki Yemekteyiz Osman Bora Kadem kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği.

Osman Bora Kadem kimdir?
Body building antrenörlüğü yapıyor. Aslen Ayvalıklı. 7 yıllık evli. Tekvandoda çeşitli başarılara imza atıp madalyalar kazandıktan sonra İstanbul'a yerleşmiş. Evinde köpeği var. Oldukça sportif bir yapısı var. Kendine çok güveniyor.

Osman Bora Kadem ne yemek hazırladı?
Osman Bey'in menüsü çarşamba günü program sonrasında bu sayfada yer alacak.

Yemekteyiz 17 Aralık Pazartesi yarışmacısı: Esra Alkan

yemekteyiz esra alkan

Yemekteyiz 18 Aralık Salı yarışmacısı: Ümran Bilkay

yemekteyiz umran bilkay kimdir

Yemekteyiz 19 Aralık Çarşamba yarışmacısı: Osman Bora Kadem

yemekteyiz osman bora kadem kimdir

Yemekteyiz 20 Aralık Perşembe yarışmacısı: Azize Karaköse

Yemekteyiz azize karaköse kimdir

Yemekteyiz 21 Aralık Perşembe yarışmacısı: Mehtap Baycan

mehtap baycan kimdir

Yemekteyiz’in konusu ne?
Yemekteyiz programı her gün TV8’de yayınlanmaktadır. Birbirini tanımayan beş kişiden oluşan grup her akşam bir yarışmacının evine konuk olmakta ve yapılan yemekler sonucu yarışmacıya 10 üzerinden puanlar verilmektedir. Beşinci günün sonunda en çok puanı alanın büyük ödülü (10 bin lira) kazanıyorlar. Türkiye’de yayınlandığı günden itibaren popüler olmaya başlayan program, sosyolog Zafer Yenal’a göre son yıllarda kamusal ve siyaset alanının Türkiye’de ve dünyanın pek çok yerinde daralması ve özel alana ilginin artması programı popüler hale getiren en önemli unsurdur.

TV8
Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da %30 hissesini satın aldığı kanal, %70'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.