Yemekteyiz Satı Avcı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Satı Avcı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlara gelen Yemekteyiz'de yeni hafta heyecanı başladı. Birbirinden iddialı beş yarışmacının yarışacağı haftada büyük bir rekabet televizyona taşınacak. Yarışmacılardan biri de Satı Avcı oldu. Peki Satı Avcı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir? İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Yemekteyiz'de geçtiğimiz hafta Elif Şahin birinciliği kazanmıştı. 10 bin lirayı almaya hak kazanan genç yarışmacının ardından hafta sona ermişti. Yayınlanan yeni hafta fragmanı da büyük heyecan yarattı. Çünkü birbirinden iddialı beş yarışmacı 16 Mart Pazartesi gününden itibaren birincilik için mutfağa girecek. Yarışmacılardan biri de Semra Girişken oldu. Peki Yemekteyiz Satı Avcı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

 

Yemekteyiz Satı Avcı kimdir?

Pazartesiden itibaren başlayacak olan yeni haftanın en tecrübeli isimlerinden biri olarak dikkat çeken Satı Avcı, yayınladığı fragmanla yarışmacı olduğunu ilan etti. Instagram sayfasından yayınladığı yemekler ve tariflerle adından söz ettiren bir yarışmacı. Yapacağı yemekler ve alacağı puanlar merakla bekleniyor.

Yemekteyiz Semra Girişken kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Serkan Karaman kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Nazan Dibek kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Satı Avcı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.