Yemekteyiz Şenel Oğuz sosyal medyayı salladı! Instagram fotoğrafları bomba

Yemekteyiz Şenel Oğuz sosyal medyayı salladı! Instagram fotoğrafları bomba
Tv8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz bu hafta Gaziantepli yarışmacıları ile izleyicilerinin karşısına çıktı. Yarışmada en çok dikkat çeken isimlerin başında Şenel Oğuz geliyordu. Sosyal medyada da adından sıkça söz ettiren Oğuz'un hayatına dair detaylar ve Instagram fotoğrafları haberimizde.

Güneydoğu mutfağının en önemli şehirlerinden biri olan Gaziantep'te birbirinden iddialı beş yarışmacı Yemekteyiz'de ter döktü. Selda Öztürk, Şenel Oğuz, Ayaz Mehmet Kaya, Fatma Vanlıoğlu ve Aycan Polat kendilerini final günü birinciliğe getirecek performansları sergiledi. İzleyiciler de büyük bir heyecana sahne olan yarışmayı kaçırmamak için ekran  başına kilitlendi. Yarışmacılar arasında adı en çok araştırılan isim ise Şenel Oğuz oldu.
 


Şenel Oğuz kimdir?

29 yaşında olan Şenel Hanım muhasebecidir. Gezmeyi, alışverişi ve sporu seviyor. Eğlenmekten de hoşlanıyor. Herkese güvenen ancak kendisini ezdirmeyen bir kişiliğe sahip. Duygusal yanının yanında sürekli gülen bir yapısı var. Yalan söylenilmesinden ve insanlara çabuk güvenmesinden hoşlanmıyor. Boğa burcu ve Beşiktaş taraftarı.


Şenel Oğuz Instagram hesabı

Yemekteyiz'de yarışan Şenel Oğuz'u Instagram'da da binden fazla kişi takip ediyor. Her fotoğrafına etkileşim yağarken yarışmadan sonra takipçi sayısı da gözle görülür şekilde yükseliş gösterdi. Hayatın içinden kareleri takipçileriyle paylaşan güzel yarışmacıya @senel_oguz27 adresinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.