Yemekteyiz Serap Gökçek Instagram'ı salladı!

Yemekteyiz Serap Gökçek Instagram'ı salladı!
TV8'de yayınlanan Yemekteyiz yarışmasının ilk gününde marifetlerini sergileyen Serap Gökçek sosyal medyada da oldukça popüler. Serap Hanım fotoğraflarıyla da adından söz ettiriyor. Peki Serap Gökçek kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde.

Beş gün boyunca büyük rekabete sahne olan Yemekteyiz'de bu hafta yine birbirinden iddialı yarışmacılar boy gösterdi. Pazartesi günü rakiplerini ağırlayan Serap Hanım ilk andan itibaren dikkat çeken isimlerden biriydi. Boyu ve güzelliği ile gündeme ouran Gökçek, Seda Sayan'ı da şaşırtmıştı. Ayrıca Buket Demirtaş ile yaşadığı problem de kendisini bir anda en çok aranan yarışmacı haline getirdi. Siz değerli okuyucularımız için Serap Gökçek'in hayatına dair bilgileri derledik. Instagram hesabı ve fotoğrafları da haberimizde yer alıyor.
 


Yemekteyiz Serap Gökçek kimdir?

Serap Hanım 44 yaşında. İki erkek çocuğu var. Aslen Hatay Erzinli. Kışın İstanbul'da, yazın Mersin'de yaşıyor. Şu an çalışmıyor. Evlatlarınla ilgileniyor. Boş zamanlarda dalgaların sesini dinlemeyi ve dinlenmeyi seviyor. Hayatta en gurur duyduğu şey anne olmak. Yemekteyiz ile sınırlı kalmak istemeyen Serap Hanım'ın farklı yarışma hedefleri de var.



yemekteyiz serap gökçek
 


Yemekteyiz Serap Gökçek Instagram hesabı

Seda Sayan'ın sunduğu Yemketeyiz'de en çok konuşulan isimlerden biri olan Serap Gökçek Instagram'da oldukça aktif. Sık sık da fotoğraf paylaşıyor. Serap Hanım 919 kişiyi takip ediyor. Listesinde ise 787 hesap var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.