Yemekteyiz Sevda Çakır kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği

Yemekteyiz Sevda Çakır kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği
TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programının 20-24 Mayıs yarışmacıları merak edilerek araştırılıyor. Onlardan biri de Sevda Çakır. Sevda Hanım'ın performansı belirleyici rol oynayacak. Peki Sevda Çakır kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği haberimizde.

Türkiye'nin lezzet programlarından biri olan Yemekteyiz'de yeni hafta heyecanı başladı. Onur Büyüktopçu'nun sunduğu yarışmanın 20-24 Mayıs yarışmacıları da belli oldu. Birbirinden neşeli, gergin ve tat dolu anların yaşanacağı programda yarışacak isimlerden biri de Sevda Çakır. Yakışıklı yarışmacı hakkında şimdiden araştırmalar başladı. Sevda Çakır kimdir? sorusunun cevabı öğrenilmek isteniyor.
 


Sevda Çakır kimdir?

Yemekteyiz yarışmasına katılan ve ilk gün yarışmacısı olan Sevda Çakır evlidir. Aslen Nevşehirlidir. 2 çocuk sahibidir. Turizm işi ile uğraşmakla birlikte sadece kadınlara hizmet vermektedir. Özel turizm sektörünün yaygınlaştığı günlerde Türkiye'nin birçok yerine turlar yapmaktadır. Kendisini pozitif birisi olarak tanımlıyor.
 


Yemekteyiz saat kaçta?

TV8'in en önemli yapımlarından Yemekteyiz her geçen gün daha da artan heyecanıyla öğle kuşağında izleyicisiyle buluştu. Yemekteyiz'in yeni bölümü saat 16.00'da başlayacak.

çiğdem gündüzbey

yemekteyiz çiğdem gündüzbey üregen

yemekteyiz sevda çakır

Yemekteyiz Sevda Çakır fotoğrafları

yemekteyiz aytaç erdoğan

aytaç erdoğan

bilgeday göğüsgeren fotoğrafları

bilgeday göğüsgeren

yemekteyiz pakize

Pakize bıyıklı fotoğrafları


Sevda Çakır'in menüsünde ne vardı? Hangi yemeği yaptı?

Sevda Hanım'ın menüsü ve yemekleri haberimizde yer alacak.


TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.