Yemekteyiz Sevda Çekin sosyal medyayı salladı!

Yemekteyiz Sevda Çekin sosyal medyayı salladı!
Seda Sayan'ın sunduğu lezzet programı Yemekteyiz'de başlayan 14-18 Ekim maratonunda 4. gün yarışmacısı olan Sevda Çekin, ilk günden dikkat çekmeyi başardı. Çekin sosyal medyada binlerce takipçiye de sahip.

Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olan ve kendi kuşağında liderliğe oynayan Yemekteyiz, her hafta beş farklı yarışmacıyı ağırlamaya devam ediyor. Güzel şarkıcı Seda Sayan'ın sunduğu yarışmada dünden itibaren 1 puan verilmesi de yasaklandı ve bu hem yeni yarışmacılara hem de katılacak adaylara tebliğ edildi. Yeni bölümüyle yayınlanan Yemekteyiz'de 4. gün yarışmacısı Sevda Çekin en çok konuşulan isimlerden biriydi. Peki Sevda Çekin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir? Hepsi ve daha fazlası haberimizde.
 

Yemekteyiz Sevda Çekin kimdir?

37 yaşında olan Sevda Hanım 3 çocuk annesi ve aslen Sivaslı. İstanbul'da yaşıyor. Yemek yapmaktan, gezmekten ve çocuklarınla vakit geçirmekten hoşlanıyor. Dobra ve sözünü esirgemediğini üstüne basa basa söylüyor. Ayrıca yalan, iftira ve haksızlık karşısında sessiz kalmayacağını da ekliyor. Yanlış anlaşılmaktan ve önyargılardan hoşlanmıyor.

sevda çekin fotoğrafları


Yemekteyiz Sevda Çekin Instagram hesabı

Sevda Hanım Instagram'da bir hayli aktif. Hayatındaki anlık gelişmeleri ve güzel anları kendi hesabından paylaşıyor. Özellikle çocukları ile olan kareleri oldukça fazla. 2 binin üzerinde takipçisi bulunuyor. Kendisi ise 392 kişiyi takip ediyor. @sevdali_kombinler adresinden Sevda Çekin'in profiline ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.