Yemekteyiz Şevin Yılmaz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği

Yemekteyiz Şevin Yılmaz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği
TV8 ekranlarının popüler yarışması Yemekteyiz'in 21-25 Ocak haftasındaki yarışmacılarından Şevin Yılmaz Hanım kimdir? Nereli ve ve mesleği nedir? İşte detaylar...

Türkiye'nin gündüz kuşağındaki yemek programı Yemekteyiz yeni bir haftaya başladı. Bu hafta hünerlerini sergileyecek olan yarışmacılar hakkındaki bilgiler de merak edilerek araştırılıyor. Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla gerçekleşen programın üçüncü günde yarışacak ismi Şevin Yılmaz oldu. Güzel yarışmacı belirlenen menü için alışverişe çıktı. Sonrasında ise yemek telaşı başladı. Peki Şevin Yılmaz yaşında ve nereli?

Şevin Yılmaz kimdir?
Şevin Yılmaz olacak. Yılmaz, aslen Gaziantep’li. Bekar olan ve üst düzey yönetici asistanlığı yapan yarışmacı, kendisini şöyle tarif ediyor: “Pozitif bir insanım. Asla negatif ortamlarda bulunmam, negatif insanlardan kaçarım.”

yemekteyiz murat bayram

yemekteyiz esra sakızcı

yemekteyiz şevin yılmaz

yemekteyiz gülten demir

yemekteyiz mert görcük


Şevin Yılmaz hangi yemekleri hazırladı?
TV8'de yarışmaya başlayan Şevin Hanım'ın menüsü haberimizde olacak..

TV8
Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da %30 hissesini satın aldığı kanal, %70'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.