Yemekteyiz Süheyla Ülker kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği

Yemekteyiz Süheyla Ülker kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği
Yemekteyiz'in 16-20 Eylül haftasında yarışacak isimler belli oldu. Onlardan biri de Süheyla Ülker. Peki Süheyla Ülker kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

TV8'in en popüler yarışmalarından biri olan Yemekteyiz'de yeni hafta heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar 16-20 Eylül arasında ter dökecek ve büyük ödülü kazanabilmek adına yarışacak. Yarışmacılar arasında Süheyla Ülker da bulunuyor. Peki Süheyla Ülker kimdir, kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

 

Süheyla Ülker kimdir?

Kendisi ev hanımı.  Kırklareli. Yemek yarışmalarında dereceleri var. Kendisine çok güveniyor.











Yemekteyiz saat kaçta?

TV8'in en önemli yapımlarından Yemekteyiz her geçen gün daha da artan heyecanıyla öğle kuşağında izleyicisiyle buluştu. Yemekteyiz'in yeni bölümü saat 16.00'da başlayacak.

 

TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.