Yemekteyiz Sultan Öksüz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Sultan Öksüz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8'in renkli yarışması Yemekteyiz'de yarışacak isimler belli oldu. Birbirinden iddialı beş isimden biri Sultan Öksüz. Kendisi hakkında da araştırmalar başladı. Peki Yemekteyiz Sultan Öksüz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlara gelen Yemekteyiz'de yepyeni bir haftanın heyecanı başlıyor. Geçtiğimiz hafta Yasemin Hanım elde etmiş ve 10 bin lira kazanmıştı. Bugün ise yeni haftada yarışacak isimler açıklandı. O isimlerden biri Sultan Öksüz oldu. Fragman sonrasında Instagram hesabından yaptığı yorumlarla dikkat çeken Alper Bey'in kim olduğu da öğrenilmek isteniyor. Peki Peki Yemekteyiz Sultan Öksüz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Yemekteyiz Sultan Öksüz kimdir?

Yeni hafta fragmanı yayınlanan Yemekteyiz'in en çok konuşulacak yarışmacılarından biri olması beklenen Sultan Hanım talihsiz bir olay yaşadı. Tecrübeli yarışmacının yemek yaparken ocağı bozuldu. Teknik servisiten yardım alan Sultan Hanım'ın yarışmadaki durumu da merak konusu haline geldi.

Yemekteyiz Birgül Akalan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Semra Avcı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı


Yemekteyiz Sevim Şat kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Alper Yetgin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz Sultan Öksüz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz saat kaçta?

TV8'in en önemli yapımlarından Yemekteyiz her geçen gün daha da artan heyecanıyla öğle kuşağında izleyicisiyle buluştu. Yemekteyiz'in yeni bölümü saat 16.00'da başlayacak.

 


TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.