Yemekteyiz Tayfun Arslan sinir krizi geçirip rakibine saldırdı

Yemekteyiz Tayfun Arslan sinir krizi geçirip rakibine saldırdı
TV8 ekranları herkesi hayretler içerisine düşüren kavga sahneleriyle şoke etti. Yemekteyiz programında Tayfun Arslan yarışmadaki rakibi Necmettin Kırbay'a saldırdı.

Her hafta 5 yarışmacının evinde geçen yemek ve ağırlama etkinliği ile yarışmayı birinci bitirmek için mücadele verdiği Yemekteyiz programı bu kez eğlenceli görüntülerin aksine farklı anlarla gündeme geldi. Tayfun Arslan annesi ile ilgili bir yorumu yanlış anladıktan sonra önce yemek masasını yumrukladı ardından da tepsileri yere attı.

TV8 Masterchef Türkiye'den diskalifiye edilen Murat Özdemir ile gündeme gelirken bu kez de rakibine saldıran yarışmacıyla adından söz ettirdi. Yemekteyiz programındaki Tayfun Arslan, kendi sırasının ardından konuk olduğu evde adeta çıldırdı. Terbiye sınırlarını aşan ve söyledikleriyle tepki çeken Tayfun Arslan izleyenleri şoke etti.

Necmettin Kırbay'a saldırdı
Yemekteyiz'in ilk gün yarışmacısı olan Tayfun Arslan, kendi gününü atlattıktan sonra akıllara zarar bir karaktere büründü. Katıldığı masalarda agresifliği ve edep sınırlarını aşan tavırları ile sivrilen Tayfun Arslan 3. günde Yemekteyiz'in en utanç verici kavgalarından birine imza attı. Bülent Kızılateş'in ev sahibi olduğu günde ilk dakikalardan itibaren kavga çıkaracağının sinyalini veren Tayfun Arslan, ev sahibine yönelik saldırgan tavırlarıyla istediğini alamayınca önce karşısındaki Necmettin Kırbay'a saldırdı. Masada tansiyonu bir anda yükseltince araya Onur Büyüktopçu girdi ve eleştirilerinin saygı sınırları içinde olmadığını belirtti. Bu uyarıdan üstüne düşeni almayan Tayfun Arslan, "Bugün beni kimse susturamaz" deyince Onur Büyüktopçu "Ne demek susmayacağım, ne yapacaksınız yarışmacılara" diyerek çıkıştı. Ancak bunlar da onu frenlemedi.

Yemekteyiz Tayfun Arslan kimdir?
Tayfun Arslan üniversite öğrencisi. Yarışmadaki asabi tavırlarıyla Türkiye'ye adını duyurdu ve belki de yeni bir fenomen olma yolunda ilerliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.