Yemekteyiz Yasemin Erdem kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı+

Yemekteyiz Yasemin Erdem kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı+
TV8'in renkli yarışması Yemekteyiz'de yarışacak isimler belli oldu. Birbirinden iddialı beş isimden biri Yasemin Erdem. Kendisi hakkında da araştırmalar başladı. Peki Yemekteyiz Yasemin Erdem kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlara gelen Yemekteyiz'de yepyeni bir haftanın heyecanı başlıyor. Geçtiğimiz hafta Mercan Babahanova birinciliği elde etmiş ve 10 bin lira kazanmıştı. Bugün ise yeni haftada yarışacak isimler açıklandı. O isimlerden biri Yasemin Erdem oldu. Fragman sonrasında Instagram hesabından yaptığı yorumlarla dikkat çeken Emir Bey'in kim olduğu da öğrenilmek isteniyor. Peki Peki Yemekteyiz Yasemin Erdem kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Yemekteyiz Yasemin Erdem kimdir?

TV8'de yayınlanan bölümleri ile hem lezzet hem de eğlence garantisi veren Yemekteyiz'in yeni hafta fragmanı ile birlikte yarışacağının sinyallerini veren isimlerden biri de Yasemin Erdem oldu. 1. gün yarışmacısı olan Yasemin Hanım ev hanımı.

Yemekteyiz Yasemin Erdem kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı+

Yemekteyiz Türkan armutlar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı+

Yemekteyiz Neşe Can kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı+

Yemekteyiz Seyhan Çelik kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı+

Yemekteyiz Emin Bozdemir kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı+
 

Yemekteyiz saat kaçta?

TV8'in en önemli yapımlarından Yemekteyiz her geçen gün daha da artan heyecanıyla öğle kuşağında izleyicisiyle buluştu. Yemekteyiz'in yeni bölümü saat 16.00'da başlayacak.

 


TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.