Yemekteyiz Yasin Obuz ve Taner Tolga Tarlacı'dan ağza alınmayacak küfürler

Yemekteyiz Yasin Obuz ve Taner Tolga Tarlacı'dan ağza alınmayacak küfürler
Yemekteyiz'in 4-8 Şubat yarışmacılarından biri olan Yasin Obuz daha önce katıldığı programlarla dikkat çekerken Survivor yarışmacısı Tolga Taner Tarlacı ile küfür ettiği videolarla da şoke etti.

Yeni hafta heyecanının yaşandığı Yemekteyiz'de bir yarışmacı daha herkesi şaşırttı. Daha önce Evleneceksen Gel'e katılan Pakize Baş'ın yarışmaya katılmasının ardından bu kez de Yasin Obuz beş günlük maratonda ter dökecek. TV8'in dördüncü günde marifetlerini sergileyecek olan yarışmacısının daha önce internete düşen videosu binlerce kez izlendi.

3T ile küfür!
Yasin Obuz ve eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı'nın birlikte canlı yayın yaparak takipçilerine seslendiği video Youtube'da yayınlandı. Bir kullanıcı tarafından kaydedilerek internet ortamına aktarılan videoda iki isim de ağıza alınmayacak küfürler ediyor. Zaman zaman birbirlerine giren ve küfürleri sürdüren Yasin Obuz ve Taner Tolga Tarlacı'nın bu görüntüleri herkesi şoke etti.

Yemekteyiz'de ne işi var?
Programı takip edenler daha önce ekranlardan tanıdığı Yasin Obuz'u araştırmaya başladı ve kim olduğunu öğrenmek istedi. Bu videonun ardından sosyal medyada birçok kişi yarışmaya eleştirilerde bulundu. Obuz'a destek verenlerin sayısı da çoktu.

yasin obuz

yemekteyiz mehtap karaördek

yemekteyiz alev güler

yemekteyiz ismail altay

yemekteyiz yasin obuz

yemekteyiz ayla duymaç


Yasin Obuz daha önce hangi yarışmalara katıldı?
Yemekteyiz'in işletmeci yarışmacısı Kısmetse Olur'da da boy gösterdi. Cansel Çördük ile bir dönem yakınlaşan Yasin Obuz yarışmadan elendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum