Yemekteyiz yeni bölüm ne zaman başlayacak? Açıklama geldi

Yemekteyiz yeni bölüm ne zaman başlayacak? Açıklama geldi
Türkiye'nin en çok izlenen yemek programlarından biri olan Yemekteyiz'in yeni bölümlerinin ne zaman başlayacağı soruluyor. Yarışmanın sunucusu Onur Büyüktopçu ikinci kez açıklama yaptı.

Pazartesiden cumaya kadar beş yarışmacıyla haftanın birincisinin belirlendiği Yemekteyiz programı dört gündür yayınlanmıyor. Bu durum izleyiciler arasında da endişe yaratmaya yetti. Birçok kişi 'Yemekteyiz bitti mi?', 'Yemekteyiz final mi yaptı?' ya da 'Yemekteyiz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?' tarzında sorularla yanıt aramaya çalışıyor. Konu hakkında daha önce açıklamada bulunan Onur Büyüktopçu ikinci kez takipçilerine seslenerek program hakkında bilgi verdi.

Sosyal medyada 1.7 milyon takipçiye sahip olan Onur Büyüktopçu hayatına dair paylaşımlar yapmaya ve elbette Yemekteyiz ile ilgili bilgiler vermeye devam ediyor. Cuma gününden bu yana sorulan yeni bölüm açıklamasını geçtiğimiz günlerde yapan yakışıklı sunucu dün de bir kez daha hikaye bölümünde duyuru yayınladı.

yemekteyiz neden yok

Yeni bölüm ne zaman başlayacak?
Farklı karakterlere sahip 5 kişi ile devam eden ve son hafta çift birinci çıkaran programla iligli açıklamada bulunan Onur Büyüktopçu; 'Yemekteyiz final mi yaptı diye soruyorsunuz. Yeni bölümler pazartesiden sonra devam edecek. Sadece bu hafta yokuz' ifadelerini kullandı.

onur büyüktopçu kimdir

Yemekteyiz 4 Ocak 2019 Perşembe neden yok?
Ekranların lezzet programı Yemekteyiz'in yeni bölümü bugün de yok. Sebebi ise yeni yıl. Birçok dizi bu hafta yeni bölümleriyle yayınlanmayacak. Yemekteyiz de program dalında bu uygulamayı gerçekleştiriyor. Onur Büyüktopçu da bu hafta yeni bölümlerin olmayacağını duyurdu.

Geçen hafta neler olmuştu?

yemekteyiz 28 aralık final kim birinci oldu

soner pekdemir

yemekteyiz sonerin yerine kim geldi

hatice beyza bulut kimdir

soner pekdemir

yemekteyiz soner pekdemir diskalifiye mi oldu

soner pekdemir

soner pekdemir fotoğrafları

yemekteyiz gülüzar ayan

Yemekteyiz 24 Aralık Pazartesi yarışmacısı kim? Merve Çakır

yemekteyiz merve çakır kimdir

Yemekteyiz 25 Aralık Salı yarışmacısı kim? Gülüzar Ayan

yemekteyiz gülüzar ayan kimdir

Yemekteyiz 26 Aralık Çarşamba yarışmacısı kim? Abdülkadir Şereflioğlu

yemekteyiz abülkadir şereflioğlu kimdir

Yemekteyiz 27 Aralık Perşembe yarışmacısı kim? Fatma Kaplan

yemekteyiz fatma kaplan kimdir

Yemekteyiz 28 Aralık Cuma yarışmacısı kim? Soner Pakdemir

yemekteyiz soner pakdemir kimdir

TV8
Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da %30 hissesini satın aldığı kanal, %70'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.