Yemekteyiz Yıldız Aydoğdu sosyal medyayı salladı!

Yemekteyiz Yıldız Aydoğdu sosyal medyayı salladı!
Seda Sayan'ın sunduğu Yemekteyiz yarışmasında haftanın yarışmacılarından biri olan Yıldız Aydoğdu sosyal medyada da adından söz ettirmeyi başardı. Instagram hesabına adeta akın ediyorlar.

TV8'de yayınlanan Yemekteyiz yarışmasında bu hafta da birbirinden iddialı isimler yer aldı. İlk gün Enis Andaç yarıştı. Ardından Müzeyyen Eser Altaç ve dün de Neşe Kır. Bugün ise sıra Yıldız Aydoğdu'ya geldi. Haftayı birinci tamamlamak adına yarışacak olan Yıldız Hanım, geride kalan üç gündeki yorumları ve tavırları ile dikkat çekti. Zaman zaman sertleşen ses tonuyla rakiplerine korku da verdi. Sosyal medyada da en çok konuşulan isimlerden biri oldu.
 

Yemekteyiz Yıldız Aydoğdu kimdir?

1979 Tokat Turhal doğumlu. Evli.1 oğlu var. Özel bir şirkette yönetici olarak çalışıyor. Hayatına yenilikler katmak ve farklı şeyler yapmaktan hoşlanıyor. Müzik dinliyor, yürüyüş yapıyor. Beslenmesine de dikkat ediyor. "Hayatın bizlere ne zaman ne getireceği belli değil. Ne ile karşılaşırsak karşılaşalım bunu atlatmanın yolu moralimizi yüksek tutmak ve pozif olmaktan geçiyor. Bence doğru yöntem bu. Kendimizi sevelim kendimize inanıp güvenirsek başarılmayacak hiç bir durum yok. Siyaha değil beyaza odaklanmak gibi elimizde. Var olanla mutlu olmak gerekli içimizdeki çocuğu yok etmeden hayatı ertelemeden yaşamak en güzeli. Hayatı derinlemesine görmek olanı olduğu gibi görmek, aç gözlülüğe hasete kıskaçlığa kızgınlığa son vermek gerek" diyor. 

yemekteyiz yıldız aydoğdu
 

Yemekteyiz Yıldız Aydoğdu Instagram hesabı

Yemekteyiz'de hafta başlangıcından bu yana en çok konuşulan isimlerden biri oldu Yıldız Aydoğdu. Programın Instagram hesabında sürekli onunla ilgili mesajlar var. Zaman zaman eleştiri dozajı artsa da haftaya iyi bir damga vurdu Yıldız Hanım. Güzelliği ile de dikkat çekti. Sosyal medya hesapları çok sayıda etkileşim almaya başladı. 557 kişi kendisini takip ediyor. Listeisnde ise 574 hesap var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.