Yemekteyiz Yıldız Kamiloğlu sosyal medyayı salladı

Yemekteyiz Yıldız Kamiloğlu sosyal medyayı salladı
Yemekteyiz'in dün başlayan yeni hafta heyecanında en dikkat çeken yarışmacılardan biri olan Yıldız Kamiloğlu sosyal medyada adından söz ettirmeyi başardı. Güzel yarışmacının Instagram'da da birbirinden ilgi gören fotoğrafları yer alıyor.

Seda Sayan'ın sunumuyla dün yeni haftasına başlayan Yemekteyiz'de yarışmacıolar Ayşe Sert, Filiz Serttaş, Yıldız Kamiloğlu, Mercan Babahanova ve Şinda Cilesun olarak açıklandı. Birbirinden iddialı beş ismin kıyasıya rekabeti dün Yıldız Hanım'ın evinde start aldı ve ilk günün yemekleri yapıldı, yendi. Ardından da puanlamaya geçildi. Güne damga vuran isim ise ilk günden de olsa ev sahibi Yıldız Kamiloğlu'ydu. Genç yarışmacı hem internette hem de sosyal medyada binlerce kişi tarafından araştırıldı.
 


Yemekteyiz Yıldız Kamiloğlu kimdir?

Güzel yarışmacı 36 yaşında. Boş vakitlerinde ihtiyaç sahiplerine yardımlar ulaştırıyor. 3 çocuk annesi. Ev hanımı. İlk okul mezunu. Aslen Karabük Safranbolulu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yıldız Tilbe'nin hayranı.

Yemekteyiz Yıldız Kamiloğlu


 

Yemekteyiz Yıldız Kamiloğlu Instagram hesabı

Yıldız Hanım'ın sadece takipçilerinin görebildiği bir Instagram hesabı mevcut. 788 kişinin takibinde olan gen. yarışmacı, 500 kişiyi takip ediyor. Kullanıcı adı ise @yildiz_1453_rte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.