Yemin 104. bölüm özeti ve fragmanı | Reyhan ve Emir daha da güçlenecek!

Yemin 104. bölüm özeti ve fragmanı | Reyhan ve Emir daha da güçlenecek!
Kanal 7'nin popüler dizisi Yemin'de yeni gelişmeler izleyicileri peşinden sürüklüyor. Cemre'nin Reyhan'a yaptığı rest sonrasında kararı ne olacak? Reyhan Emir'den ayrılacak mı? Peki yeni bölümde neler olacak? Yemin 104. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Emir hapise mi girecek? Cemre'nin elinde bulunan CD'deki görüntüler sonrasında Reyhan'a yaptığı şantaj, yeni olayların da habercisi. Emir'i kendisine bağlamak isteyen Cemre gözünü karartıyor. Cavidan ile işbirliği de yapan Cemre'nin son kozu kahve yapmaya giden Reyhan'a görüntülerin olduğunu söylemekti. Bu noktadan sonra neler yaşanacağı merakla araştırılıyor ve öğrenilmek isteniyor. Yemin 104. bölüm özeti ve fragmanı hakkında hazırladığımız haberimizde tüm detayları bulabilirsiniz. Ayrıca Narin ve Kemal'in arasındaki gerginliğin devam edip etmeyeceği de merak konusu. Emir ve Reyhan'ın yanısıra onların mutluluğu da büyük bir arzuyla bekleniyor.

Cemre'nin CD kozu!
Kanal 7'de büyük bir heyecanla devam eden Yemin yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yeni bir kaosun başlayacağı konakta Cemre ve Reyhan arasındaki gerilim Emir'e nasıl sirayet edecek merak konusu. Bunun yanında Reyhan ile Emir ilişkisinde herhangi bir sorun yaşanıp yaşanmayacağı da öğrenilmek isteniyor. Son kaçırılma olayından sonra ikisinin aşklarında daha da güçlendikleri görülse de Cemre'nin elindeki güçlü silah bakalım hangi gelişmeleri beraberinde getirecek.



 

Yemin 104. bölüm özeti

Emir ve kendisi için çok önemli bir karar vermesi beklenen Reyhan,boşanmak istediğini nasıl söyleyeceğini düşünür.
Öte yandan kaçırılma gecesiyle ilgili yeni bir gelişme ortaya çıkar. Diğer taraftan Masal’ın içinde olduğu tehlike ise giderek büyür.
Kendisini suçlayan Narin, tahmin etmediği bir tehlikenin içine girmek zorunda kalır.

Yemin 105. bölüm fragmanı

Yemin 105. bölüm izle

Yemin 105. bölüm özeti

Yemin 104. bölüm fragmanı

Yemin 104. bölüm özeti

Yemin 104. bölüm izle

Yemin 104. bölüm fragmanı

Yemin 104. bölüm özeti

Yemin 104. bölüm izle

Yemin 104. bölüm izle

Yemin 104. bölüm özeti

Yemin 104. bölüm fragmanı

Yemin 104. bölüm özeti

Yemin 104. bölüm fragmanı

Yemin 104. bölüm izle

Yemin 104. bölüm özeti

Yemin 104. bölüm izle

Yemin 104. bölüm fragmanı

Yemin 104. bölüm özeti

Yemin 104. bölüm izle

Yemin 104. bölüm fragmanı

yemin 104. bölüm izle

yemin 104. bölüm özeti

yemin 104. bölüm fragmanı

Yemin 104. bölüm izle

Yemin 104. bölüm özeti

Yemin 104. bölüm fragmanı

Yemin 104. bölüm izle

Yemin 104. bölüm özeti

Yemin 104. bölüm fragmanı


Yemin 104. bölüm özeti

Yemin 104. bölüm izle

Yemin 104. bölüm fragmanı
 


Yemin 104. bölüm İZLE

Yemin 104. bölüm FRAGMANI

Yemin 104. bölüm özeti

yemin 93. bölüm fragmanı

yemin 93. bölüm izle

yemin 93. bölüm özeti
 

Yemin 93. bölüm izle

Yemin 93. bölüm özeti

Yemin 93. bölüm fragmanı



Yemin reyhan öldü mü

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları

özge yağız

YEMİNLİ BİR AŞKIN SÜRÜKLEYİCİ ÖYKÜSÜ

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.  Oğlu için büyük planları olan Cavidan ise gelin olarak taşralı bir kıza asla rıza göstermeyecek, imzalar atıldıktan sonra da evliliklerini bitirmek için elinden geleni yapacaktır.


Yemin'in konusu

Büyük sır ortaya çıkar, taşlar yerinden oynar ve artık hiçbir şey eskisi gibi olamaz… Yüreğindeki ağır yükü, aşkıyla yer değiştiren Reyhan şimdi ne yapacak? Öfkesinin yerini aşka teslim eden Emir, öğrendiklerinden sonra sakin kalabilecek mi? Sevdalı iki genci daha büyük bir savaş beklerken, Cavidan yine karşılarındaki en büyük engel olacak. Yaşanan onca olaydan sonra Kemal kendini sıradan bir hayatın içinde bulur. Kızı ve işinden başka hiçbir şey düşünmeyen bir adama dönüşen Kemal’in bu rutin hayatı, yollarının kesiştiği Narin ile değişecek. Geçmişinden büyük bir sırla çıkıp gelen Narin, hiç ummadığı bir hayatın için düşecek. Gönlünü tamamen sevdaya kapamış Kemal kapısını çalan aşka direnebilecek mi?


tuğgül küçükoğlu kimdir

Künye:  
Oyuncular: Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

yağmur akdağ kimdir

Yönetmenler: Ayhan Özen, Serkan Mut
Yardımcı Yönetmen: Kubilay Koçak
Görüntü Yönetmeni: Ömer Yılmaz
Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz

yağmur akdağ fotoğrafları

Yapım: Karamel Yapım
Uygulayıcı Yapımcı: Armağan Pertez
Müzik: Minör

sıla türkoğlu fotoğrafları

sıla türkoğlu kimdir

Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalasın
Kostüm Sorumlusu: Nezahat Terzi

Özge Yağız kimdir
Adını Sen Koy dizisinde Zeliha karakteriyle çok sevilen Özge Yağız, 22 yaşındaki güzel oyuncu Özge Yağız, Hasan Güngör menajerliğinde çalışamaktadır. Gündüz kuşağında en çok sevilen isimlerinden biri olan Yağız, geleceğin başrol kadını olarak gösteriliyor. Başkent İletişim Bilimleri Akedemesi mezunu olan ÖÖzge, oyunculuk derslerini tamamladıkdan sonra kendini ekranda buldu. Adını Sen Koy Zeliha'dan sonra Yemin Reyhan karakteriyle ekranlara gelecektir. Özge Yağız'ın sevgilisi olmadığı biliniyor. Henüz kimseyle yakalanmadı ve sessiz sedasız bir hayat sürmektedir. Şimdi ise Kanal 7 ekranlarında Yemin adlı dizide Reyhan karakterini canlandırmaktadır.


 

Yemin Narin Kimdir?

Yemin dizisinde Narin Reyhan’ın ev ve kader arkadaşıdır. Azerbeycan’dan canını zor kurtaran Narin Türkiye’ye kaçak yollar ile gelmiştir. Bir restoran da kaçak işçi olarak çalışan Nariz uzun süre maaşını alamayınca patronun elinden maaşını zorla alır; ama patronu Narin’i hırsızlıkla suçlar. O anda restoran da yemek yiyen Kemal ise Narin’i yakalar ve polise teslim eder; ama gerçekler karakolda ortaya çıkar. Kemal yaptığında pişmanlık duyar. Narin ise Kemal’den kendisi ile evlenmesini ve sınır dışı edilmesini engel olmasını ister. Kemal ise kızı Masal’ın velayetini alabilmek için birisi ile evlenmek zorundadır. Sonunda Kemal ve Narin evlenecek ve ikisi içinde güzel bir yola girecektir.  Öfkeli ve güzel bir kız olan Narin Reyhan’a zor günlerinde destek olmak için elinden geleni yapacaktır.

Yagmur Shahbazova Kimdir?

Yagmur Shahbazova 13 Şubat 1987 de Azerbeycan’ın başkenti Bakü’de doğmuştur ve şuanda 32 yaşındadır. Kanal 7’nin Türkiye’ye getirdiği Yagmur Shahbazova Türkiye’yi çok sevmiştir.
Azerbeycan’ın çok sevilen ve tanınan oyuncu ve modellerinden biri olan Yağmur Shahbazova Azerbeycan’da Vicdan Hakkı dizisi ile tanınmış ev üç sezon boyunca Vicdan Hakkı dizisi izleyicinin beğenisi kazanmıştır. Güzelliği ile baş döndüren Yağmur Shahbazova tam bir sosyal medya fenomeni.  Sosyal medyada milyonlarca hayranı olan Yağmur Shahbazova Yemin dizisinden sonra Türkiye’de de sevilen bir isim olacak gibi. Annesi de bir tiyatro oyuncusu olan Yağmur Shahbazov ilk olarak reklamlarda yer alan ünlü tanınmaya başlamıştır.

Yagmur Shahbazova İstanbul’a geldikten sonra Türk insanını çok cana yakın bulmuş ve hiç bir zaman yabancı memlekette gibi kendini kötü hissetmemiş. Yagmur Shahbazova Yemin ekibinin çok sıcak olduğunu düşünüyor ve kendisini el üstünde tutan Karamel Yapıma şükranlarını bildiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum