Yemin 114. bölüm fragmanı | Emir Reyhan'ı unutabilecek mi?

Yemin 114. bölüm fragmanı | Emir Reyhan'ı unutabilecek mi?
7 Kasım Perşembe günü Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan Yemin'de neler yaşanacağı merak ediliyor. Bu sebeple de dizinin 114. bölüm fragmanı araştırılıyor. Yemin 114. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.

İkinci sezonuna farklı bir hikaye ile başlayan ve Emir ile Reyhan'ın mutluluğa doğru adım atması izleyicileri heyecanlandırmıştı. Çiftin birlikteliğindeki bu gelişmeler çocuk beklentisini de ortaya çıkarmış ve umutlar artmıştı. Ancak beklenen olmadı ve Emir ile Reyhan boşandı. Yemin 113. bölümünde dün de olduğu gibi yine bazı gelişmeler damga vuracak. Özellikle Kemal, Narin ve Oya'nın bu ilişki üzerindeki etkisinin tüm olayları çözmesi bekleniyor.
 


Emir Reyhan'ı unutur mu?

Cuma günü yayınlanan 110. bölümde çiftin boşanması resmen karara bağlanmıştı. Reyhan ile Emir birlikteliklerinin sona ermesinin ardından konakta da hareketlilikler başladı. Cavidan'ın yeniden sesini gür bir şekilde çıkardığı konaktan ayrılan Reyhan yeni hayata başladı. İstanbul'da kalan ve Erzurum'a dönmeyen Reyhan'ı unutmak ise Emir için çok da kolay değil. Yüreği yangın yerine dönen ve hala olanlara anlam veremeyen Emir, kora dönmüş kalbini söndürmek için son kez eski eşinin yanına gitti.


Narin şirketi kurtardı

Emir bir taraftan Reyhan sınavını verirken diğer yandan iki cephe daha açılır. Bunlardan biri Zeynep'tir. Emir ve Reyhan'ın ayrılmasını kabullenemeyen Zeynep çok üzülmüştür ve bu durum derslerine de yansır. Öğretmeni telefonla Emir'i arar ve okula çağırır. Ancak bu görüşme çok önem verdikleri toplantının ortasında gerçekleşince ve Emir de Zeynep için iş görüşmesini terk edince olanlar olur. Ruslar masadan kalkar. Kemal son bir kez görüşmeleri için tekrar çağırır. Emir'in yaptıklarına anlam veremediklerini dile getiren Rus iş adamına Narin Rusça; 'Söz konusu aile ise maddiyat bekleyebilir. Maddiyatı ön plana koyan birinden iyi bir insan olmaz' sözleri dökülür. Ruslar bu ifadelerin ardından kararlarını gözden geçirirler. Bu arada Narin'i canlandıran Yağmur Shahbazova Azerbaycanlıdır. Azerbaycan'da birçok kişi Rusça da bilmektedir.
 


Yemin 114. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dizinin 7 Kasım Perşembe günü Kanal 7 ekranlarında izleyicilerinin karşısına çıkacak olan 114. bölüm fragmanı yayınlanınca haberimizde yer alacak.


Yemin 115. bölüm fragmanı izle

Yemin 115. bölüm izle

Yemin 115. bölüm özeti

Yemin 115. bölüm yorumları

Yemin 115. bölüm fragmanı
 





Yemin 114. bölüm özeti

Yemin 114. bölüm fragmanı

yemine 113. bölüm fragmanı

yemine 113. bölüm izle

yemine 113. bölüm özeti

yemine 113. bölüm yorumları

Yemin 113. bölüm fragmanı

Yemin 113. bölüm izle

Yemin 113. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 113. bölüm yorumları


Yemin 110. bölüm

yemin 113. bölüm yorumları

Yemin 113. bölüm fragmanı

Yemin 113. bölüm özeti

Yemin 113. bölüm izle


Yemin 113. bölüm fragmanı

Yemin 113. bölüm özeti

Yemin 113. bölüm izle

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.