Yemin 145. bölüm fragmanı ve özeti - 20 Aralık Cuma

Yemin 145. bölüm fragmanı ve özeti - 20 Aralık Cuma
Kanal 7'nin aşk dolu dizisi Yemin'de haftanın son bölümü izleyicisiyle buluşacak. Emir ve Reyhan'ın yeniden mutlu günlere dönmeye başladığı haftada yeni sürprizler de ekranlara taşınacak. Yemin 145. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Yemin'de birbirinden ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Son bölümde Emir ve Reyhan evlilik hazırlıklarına başlamıştı. Cavidan her ne kadar bunu engellemeye çalışsa da şimdilik o tarafa doğru bir ilerleyiş söz konusu. Süt annenin evinden ayrılmayan Emir, Reyhan'dan bir buse almak için saatlerde camın önünde türkü söylemişti. Aşk dolu anların yeniden yaşanmasının ardından izleyicilerin beklentileri de yükseldi. Yemin 145. bölüm fragmanı ve özeti haberimizin detaylarında.
 


Yemin 145. bölüm fragmanı

Kanal 7'de hafta içi yayınlanan bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Yemin'de yine heyecan dolu anlar yaşanacak. Çarşamba günü ekranlara gelen 143. bölümde Emir hiç beklemediği bir şokla karşılaştı. Süt annenin komşusu yanında oğluyla birlikte kapıya dayanıp Reyhan'ı istemek için eve konuk oldu. Emir de evde yaşayan biri gibi davranarak isteme olayını sabote etmeye çalıştı. Haftanın son bölümünde yeni bir sürpriz de bekleniyor. Yemin 145. bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizde yer alacak.









Yemin 145. bölüm fragmanı izle

Yemin 145. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 145. bölüm izle

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları


Yemin 145. bölüm özeti

Medya gündeminde en çok konuşulan dizilerden biri olan Yemin'de projenin her geçen gün ileriye gitmesiyle birlikte izleyici sayısı da artıyor, ilgi gösterilen ülkeler de. 20 Aralık Cuma günü ekranlardaki yerini alacak olan Yemin'de yepyeni gelişmeler seyircileri bekliyor. Cavidan'ın her şeyi yok etme pahasına çalıştığı ancak elinden kayıp giden oğlu Emir için acımasızlığı daha da artacak. En son Reyhan'ın ona aldığı saati paramparça etti ancak Emir buna hiç aldırmadı. Ve her zaman birlikte oldukları anı hatıralayacağını söyledi. Yemin 145. bölüm özeti Kemal ile Narin'in evinden gelişmelerle devam ediyor. Yonca'nın Talaz ile birlikte hareket etmesinin ardından eve gelmesi herkesin keyfini kaçırdı. Başta da Narin'in. Yalan söylediğini anladığı Yonca'nın kirli çamaşırlarını ortaya dökmek isteyen Narin'in mücadelesi devam edecek.

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.