Yemin 146. bölüm fragmanı ve özeti - 23 Aralık Pazartesi

Yemin 146. bölüm fragmanı ve özeti - 23 Aralık Pazartesi
Kanal 7'nin aşk dolu dizisi Yemin'de haftanın son bölümü izleyicisiyle buluşacak. Emir ve Reyhan'ın yeniden mutlu günlere dönmeye başladığı haftanın ardından yeni sürprizler de ekranlara taşınacak. Yemin 146. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Yemin'de birbirinden ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Yeniden evlilik arefesinde olan Emir ile Reyhan'ın hayalleri suya düşebilir. Suna'nın tanıdığı bir kişinin, babası için geçmiş olsun dileğinde bulunması onu adeta yıktı. Olayları öğrenmeye çalışan Suna, nikahı erteletebilir. Ayrıca Kemal ve Narin'in evliliklerinde de sürpriz gelişmeler var. Yonca istediğini almıştı ancak devamında hüsrana uğrayacak. Yemin 146. bölüm fragmanı ve özeti haberimizin detaylarında.
 


Yemin 146. bölüm fragmanı

Kanal 7'de hafta içi yayınlanan bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Yemin'de yine heyecan dolu anlar yaşanacak. Evlilik için gün sayan Emir ile Reyhan'ın karşısına sözleşme ile çıkan Cavidan her şeyi göze aldı. Oğlunun tüm yetkilerini kendine geçirmek isteyen annesine ne cevap vereceği merak edilen Emir'in tek isteği eşi ile hayatını kurmaktır. Haftanın ilk bölümünde yeni bir sürpriz de bekleniyor. Yemin 146. bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizde yer alacak.










Yemin 146. bölüm fragmanı izle

Yemin 146. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 146. bölüm izle

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları


Yemin 146. bölüm özeti

Yemin dizisinde bugün Cavidan Emir ve Reyhan’ın evlenmesini engellemek için evlilik sözleşmesi imzalamalarını ister. Hazırladığı evlilik sözleşmesini oğlunun en mutlu gününde imzalatmayı planlayan Cavidan, Emir ve Reyhan’ı gururlarından vurmayı deneyecektir. Narin’in sınırını aşan Yonca ise hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır. Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında…

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.