Yemin 148. bölüm fragmanı ve özeti - 25 Aralık Çarşamba

Yemin 148. bölüm fragmanı ve özeti - 25 Aralık Çarşamba
Kanal 7'nin aşk dolu dizisi Yemin'de haftanın üçüncü bölümü izleyicisiyle buluşacak. Emir ve Reyhan'ın mutlulukları her geçen gün daha da artıyor. Yemin 148. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Yemin'de birbirinden ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Annesi Cavidan'ın sözleşme oyunuyla yıpratmaya çalıştığı Emir, aşkı için onu yok sayıp süt annesinden Reyhan'ı istedi. Süt anne de artık Reyhan'ın onun helali olduğunu ve çok yakışacaklarını söyledi. 'Kızı da verdim gitti' dedi. Kemal ile Narin arasındaki aşkta da gelişmeler var. Yonca meselesinden kurtulmak isteyen Narin başarılı oldu. Kamera yerleştirdiği odadan cihazı alarak evden ayrılan Yonca, Kemal'in Narin'i sevdiğini anlayınca geri adım attı. İlk başta evliliklerinin sahte olduğunu duyduğunda çok sevinmişti ancak bu yıkım oldu. Talaz'a da çalışmayan bir SD kart verdi.


Yemin 148. bölüm fragmanı

Kanal 7'de hafta içi yayınlanan bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Yemin'de yine heyecan dolu anlar yaşanacak. Eski model bir Chevrolet ile İstanbul sokaklarında tur atan Emir ile Reyhan'ın keyfi yerindedir. Hatta Gökberk Demirci de Instagram'dan #wedding (düğün) etiketi ile bu sahneyi paylaştı. İzleyicilerin reytingleri tavan yaptıracağı sahnelerin fragmanda yer alması da büyük heyecan yarattı.. İki aşığın duygu dolu hikayesi Kanal 7'de sürüyor. Yemin 148. bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizde yer alacak.



Yemin 149. bölüm fragmanı

Yemin 149. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 149. bölüm izle

 

Yemin 148. bölüm

Yemin 148. bölüm

Yemin 148. bölüm









Yemin 148. bölüm fragmanı izle

Yemin 148. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 148. bölüm izle

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları


Yemin 148. bölüm özeti

Emir ile Reyhan çok mutludur. Komağın yeni hanımı da olan Reyhan için tehlikeler de başlıyor. Çünkü Cavidan gibi bir düşmanı var. Almak istediği öç onu diri tutuyor ve her an tetikte duruyor. Diğer yandan Kemal ile Narin'in baş düşmanı Talaz da boş durmuyor. İş birliği yaptığı Yonca'dan itikam akmak isteyen Talaz'ın çift için de planları var. Ayrıca Suna ile Taci'nin aşkında da yeni geişmeler yaşanacak. Kanal 7'nin popüler dizisi Yemin 19:00'da ekranlarınızda yer alacak.

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.