Yemin 149. bölüm fragmanı ve özeti - 26 Aralık Perşembe

Yemin 149. bölüm fragmanı ve özeti - 26 Aralık Perşembe
Kanal 7'nin aşk dolu dizisi Yemin'de haftanın dördüncü bölümü izleyicisiyle buluşacak. Emir ve Reyhan'ın mutlulukları her geçen gün daha da artıyor. Yemin 149. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Yemin'de birbirinden ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Hazırlıklar son sürat sürüyor. Oya yengesine nispet yaparcasına Reyhan'ı en güzel şekilde gelin olarak çıkartmak için her şeyini ortaya koyuyor. Gelinlik seçmeye gidildi. Oya burada da rahat durmadı ve yengesine sürekli laf soktu. Sonrasında ise Emir normalde görmemesi gereken eşini gelinlikle gördü ve onu kaçırdı. İstanbul'da bir Chevrolt ile tur atan ve romantik anlar yaşayan çift için artık sayılı saatler kaldı. Cavidan'ın çeyiz hazırlayıp gelinlik seçmeye gittiği gelini için yaşadığı hazımsızlık ve sinir harbi ona yeni acımasızlıklar yaptırabilir.


Yemin 149. bölüm fragmanı

Kanal 7'de hafta içi yayınlanan bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Yemin'de yine heyecan dolu anlar yaşanacak. Kemal ile Narin'in arasındaki aşkta da yeni gelişmeler var. Yonca aslında onlara kötülük değil iyilik yaptı. Hem de istemeden. Aralarındaki bağ kuvvetlenen Kemal ve Narin'in artık itirafı bekleniyor. Uzun süredir duygularını kelimelere dökemeyen çiftin mutluluğu umutla izleniyor. İki aşığın duygu dolu hikayesi Kanal 7'de sürüyor. Yemin 149. bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizde yer alacak.



Yemin 150. bölüm fragmanı

Yemin 150. bölüm özeti

Yemin 150. bölüm izle

Yemin 149. bölüm fragmanı

Yemin 149. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 149. bölüm izle
 

Yemin 149. bölüm

Yemin 149. bölüm

Yemin 149. bölüm









Yemin 149. bölüm fragmanı izle

Yemin 149. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 149. bölüm izle

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları


Yemin 149. bölüm özeti

Ekranların büyük beğeniyle izlenen günlük dizi Yemin 25 Aralık ÇArşamba günü yayınlanan son bölüm 148. bölümüyle izle7.com’da. Yemin dizisinde bugün Narin geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Kemal ise Narin’e bir sürpriz yapmaya hazırlanır. Mutlu bir hayata adım adım yaklaşan Emir ve Reyhan, herkesten habersiz bir karar verirler. Geçmişiyle yüzleşmenin eşiğinde olan Narin, Kemal’in yaptığı sürprize nasıl tepki verecektir? Kanal 7'nin popüler dizisi Yemin 19:00'da ekranlarınızda yer alacak.

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.