Yemin 150. bölüm fragmanı ve özeti - 27 Aralık Cuma

Yemin 150. bölüm fragmanı ve özeti - 27 Aralık Cuma
Kanal 7'nin aşk dolu dizisi Yemin'de haftanın son bölümü izleyicisiyle buluşacak. Emir ve Reyhan'ın mutlulukları her geçen gün daha da artıyor. Yemin 150. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Yemin'de birbirinden ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Emir ile Reyhan'ın mutluluğuna nazar değecek diye korkan izleyiciler bir an önce yeni bölümün gelmesi için sabırsız. Cuma günü bilindiği üzere birçok kez pazartesine kadar seyircileri meraklandıracak bir gelişme ile final sahnesi ekranlara geliyor. Yemin'in 150. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.


Yemin 150. bölüm fragmanı

Kanal 7'de hafta içi yayınlanan bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Yemin'de yine heyecan dolu anlar yaşanacak. Kemal ile Narin'in artık aşka yelken açma zamanı geldi. Suna ve Taci de keza öyle. Ailelerden gizli sürdürdükleri brilikteliklerinde yeni gelişmeler yaşanması bekleniyor. Ayrıca Narin'in ruh halini düzeltebilecek tek kişi de Kemal. Bunu iyi değerlendirmesi ve Narin'i kendisine aşık etmesi gerekiyor. İki aşığın duygu dolu hikayesi Kanal 7'de sürüyor. Yemin 150. bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizde yer alacak.



Yemin 151. bölüm fragmanı izle

Yemin 151. bölüm fragmanı ve özeti

Yemin 151. bölüm fragmanı izle

Yemin 150. bölüm fragmanı

Yemin 150. bölüm özeti

Yemin 150. bölüm izle

Yemin 150. bölüm fragmanı

Yemin 150. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 150. bölüm izle

Yemin 150. bölüm

Yemin 150. bölüm

Yemin 150. bölüm









Yemin 150. bölüm fragmanı izle

Yemin 150. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 150. bölüm izle

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları


Yemin 150. bölüm özeti

Yemin dizisinde bugün Narin Kemal’in sürpriziyle çok şaşırır. Bir karar vermek zorunda olan Narin ne yapacak? Reyhan’ı kaçıran Emir hiç tahmin etmediği bir sorunla karşılaşır. Kemal’in jesti karşısında şaşıran Narin içinse karar vermek hiç de kolay olmayacaktır. Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında… Kanal 7'nin popüler dizisi Yemin 19:00'da ekranlarınızda yer alacak.

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.