Yemin 151. bölüm izle! Yemin 152. bölüm fragmanı yayınlandı

Yemin 151. bölüm izle! Yemin 152. bölüm fragmanı yayınlandı
Kanal 7'nin hafta içi yayınlanan günlük dizisi Yemin 151. bölümü ile 30 Aralık Pazartesi günü izleyicileriyle buluşacak. Dizinin sıkı takipçileri Yemin 151. bölüm tek parça, full ve HD olarak izlemek istiyor. İşte detaylar...

Hafta içi her gün saat 19:00'da başlayan tekrar ve 20:00'den 21:15-21:20'ye kadar süren yeni bölümleri ile izleyicisinin karşısına çıkan Yemin'de haftanın ilk bölümü Kanal 7'de yayınlanacak. Tekne gezisinde başı derde giren Emir ve Reyhan, Cavidan'ın tüm oyunlarına rağmen evlenmeyi başardı. Artık birliktelikleri resmileşmişti. Yeni haftanın ilk bölümünde heyecan yine dorukta. Peki yeni bölümde neler olacak? Yemin 151. bölüm izle seçenekleri haberimizde.


 

Reyhan ile Emir'in ne zaman çocuğu olacak?

İkinci sezonun başladığından itibaren Cemre ve Cavidan'ın kumpaslarından kurtulmaya çalışan Emir ve Reyhan tüm zorlukların üstesinden gelmeyi başardı. Artık çok farklı bir hayat onları bekliyor. Konakta da yeni bir dönem başlayacak. Reyhan evin hanımı, Emir ise reisi olacak. Hikmet Bey de ayağa kalkarsa dizi tam rayına oturacak. Ancak izleyiciler bunun olmayacağını biliyor. Bakalım yeni haftanın ilk bölümünde hangi aksilikler yaşanacak? Ayrıca Emir ile Reyhan'ın ne zaman çocuk sahibi olacağı da merak ediliyor.



Yemin 152. bölüm fragmanı izle

Yemin 152. bölüm fragmanı ve özeti

Yemin 152. bölüm izle

Yemin 151. bölüm fragmanı izle

Yemin 151. bölüm fragmanı ve özeti

Yemin 151. bölüm fragmanı izle

Yemin 151. bölüm fragmanı

Yemin 151. bölüm özeti

Yemin 151. bölüm izle

Yemin 151. bölüm fragmanı

Yemin 151. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 151. bölüm izle

Yemin 151. bölüm

Yemin 151. bölüm

Yemin 151. bölüm









Yemin 151. bölüm fragmanı izle

Yemin 151. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 151. bölüm izle

Yemin 151. bölüm fragmanı izle

Yemin 151. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 151. bölüm izle


Narin ile Kemal'in ilişkisinde yeni dönem

Kemal'e her ne kadar duygu beslese de geçmişinden kurtulamayan Narin artık önünü görmek ister. Kendisine hediye edilen kolyeyi boynuna takar ve düğüne öyle gider. Bu Kemal'e olan hislerini de gösterme biçimidir aslında. Çiftin birlikteliklerinde de farklı bir süreç izleyicileri bekliyor.

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları

özge yağız

yemin emir


Yemin 151. bölüm özeti

Kanal 7’nin büyük ilgi gören yerli dizisi Yemin 151. bölümüyle izle7.com’da. Yemin dizisinde bugün neler yaşanacağı özet yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.Teknede mahsur kalan Emir ve Reyhan kendi düğünlerine yetişmenin yolunu ararlar. Emir bu düğünü yapmaya kararlıdır. Beklenmedik bir misafir, Kemal ve Narin’in kaçtıkları duyguları açığa çıkaracaktır. Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında...

yağmur akdağ fotoğrafları


Yemin 151. bölüm izle

Kanal 7'nin akşam kuşağında hem tekrar hem de yeni bölümü ile yayınladığı Yemin'in konusu seyredenleri her defasında daha fazla çekiyor. Gün geçtikçe kitlesini artıran diziyi Kanal 7'nin internet sitesi, Youtube kanalı ve izle7.com üzerinden tek parça izleyebilirsiniz. Emir ve Reyhan'ın aşk dolu hikayelerini sakın kaçırmayın.

sıla türkoğlu fotoğrafları
 


Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

tuğgül küçükoğlu kimdir


Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

yağmur akdağ kimdir
 


Yemin 151. bölüm fragmanı

Kanal 7'nin gözde dizisi Yemin güçlü kadrosuyla yeni haftanın ilk gününde ekranlarda olacak. Birbirinden şaşırtıcı gelişmeleri, Reyhan ile Emir'in yanısıra Kemal ve Narin'in aşkını da konu alan dizide Cavidan'ın her geçen gün daha da acımasızlaşabileceği bölümler izleyiciyle buluşacak. Yemin 151. bölüm fragmanı yayınlandığı anda haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.