Yemin 155. bölüm fragmanı ve özeti - 3 Ocak Cuma

Yemin 155. bölüm fragmanı ve özeti - 3 Ocak Cuma
Türkiye'nin en çok izlenen günlük dizisi Yemin'de bir hafta daha sona eriyor. Emir ve Reyhan'ın başına musallat olan Cemre, emellerine ulaşabilecek mi? Cavidan ile arası bozulan Cemre'nin yeni acımasızlıkları herkesi üzecek. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Yemin 154. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde.

Kanal 7 ve televizyonların popüler dizisi Yemin bir kez daha izleyicisinin karşısına çıkıyor. Hafta finali ile yayınlanacak olan dizinin yeni bölümünde de ilginç gelişmeler yaşanacak. Bilindiği üzere Cemre kaldığı hastaneden kaçmış ve bir taksi ile Suna'nın peşine düşmüşyü. Suna'yı Taci'nin aracıyla kaçıran Cemre bir de bunun üzerine ona çarpmıştı. İzleyiciler Yemin dizisinde Taci öldü mü? sorusunu sormaya başladı. Peki yeni bölümde neler olacak? Artık alışılan bir durum söz konusu. Cuma günleri hep meraklandıran ve sabırsızlandıran sahnelerle bitiyor. Yemin'in 155. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.
 

Yemin 155. bölüm fragmanı

Kanal 7'de hafta içi yayınlanan bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Yemin'de yine heyecan dolu anlar yaşanacak. İzleyicilerin merakla beklediği Kemal ve Narin'in evliliklerindeki gelişme de rayına oturacak gibi görünüyor. Kemal, avukatları aracılığı ile vergi kaçırdığını öğrendiği Masal'ın dedesinden kızının velayetini geri alabilecek mi? Herkes bu sorunun yanıtını öğrenmek istiyor. Diğer yandan Cemre'nin Suna'yı kaçırması sonrasında Emir'in intikam için neler yapacağı da bir an önce izlenmek isteniyor.
 


 

Yemin 155. bölüm fragmanı izle

Yemin 155. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 155. bölüm izle

Yemin 154. bölüm fragmanı izle

Yemin 154. bölüm izle

Yemin 154. bölüm fragmanı ve özeti


Yemin 153. bölüm fragmanı izle

Yemin 153. bölüm fragmanı ve özeti

Yemin 153. bölüm izle

Yemin 153. bölüm fragmanı izle

Yemin 153. bölüm fragmanı ve özeti

Yemin 153. bölüm fragmanı izle

Yemin 153. bölüm fragmanı

Yemin 153. bölüm özeti

Yemin 153. bölüm izle

Yemin 153. bölüm fragmanı

Yemin 153. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 153. bölüm izle

Yemin 153. bölüm

Yemin 153. bölüm

Yemin 153. bölüm









Yemin 153. bölüm fragmanı izle

Yemin 153. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 153. bölüm izle

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları


Yemin 155. bölüm özeti

Yemin dizisinde 155. bölüm de  Kemal sonunda kızını dedesinden sonsuza kadar alacak. Kemal dedenin kaçırdığı vergiler ile kızını kurtarırken daha önce kızını dedesine vermemek için yaptığı zorunlu evliliğe de gerek kalmayacak çünkü mahkeme dedeyi hapse atacak. Artık Kemal ile Narin ya ayrılacaklar Narin kendi hayatına Kemal kendi hayatına bakacak yada bu sahte evlilik Emir ile Reyhan’da olduğu gibi gerçek olacak. Tabi ki bu durumun farkında olan Kemal artık harekete geçmesi gerekriğini fark edecek ve Narin’e sen ailemizden birisin diyecek ve zorunluluk olmasa bile bu evliliğin devam etmesini istediğini belirtecek. Narin sebebini sorduğunda ise Kemal çünkü sen bana ve kızıma iyi geliyorsun diyecek.

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.