Yemin 157. bölüm izle! Yemin 158. bölüm fragmanı yayınlandı

Yemin 157. bölüm izle! Yemin 158. bölüm fragmanı yayınlandı
Kanal 7'nin reyting kralı dizisi Yemin hafta finali ile karşımızda. Dizinin sıkı takipçileri Yemin 157. bölüm tek parça, full ve HD olarak izlemek istiyor. 7 Ocak Salı günü yayınlanacak olan 157. bölüm Youtube üzerinden ve kanalın internet sitesinden tek parça olarak izlenebilecek. Kanal 7'nin günlük dizisi Yemin 157. bölümü ile 7 Ocak 2020 Salı günü ekranlardaki yerini alacak. Dizinin izleyicileri 157. bölümü tek parça, full ve HD olarak izlemek istiyor. İşte detaylar...

Pazartesi akşamı yayınlanacak haftanın ikinci bölümü ile ekranalra gelecek Yemin dizisinde heyecan bir kez daha dorukta. Emir ve Reyhan'ın, Suna için mücadele ederken ölümle burun buruna geldiği sahneler herkesi korkutmuştu. Cemre'nin intikam yeminiyle birlikte başka bir boyuta taşınan ve senaryoya renk katılan dizinin yeni bölümünde yaşanılacaklar merak ediliyor. Her geçen gün kitlesini artıran Yemin 157. bölüm fragmanı ve özeti ve izle seçenekleri ile karşınızda.



Yemin 157. bölümde neler olacak?

Dizinin sıkı takipçileri için hazırladığımız haberimizde özetler yayınlanmadan önce editör tahminlerine ve izleyicilerin görüşlerine yer veriyoruz. Son günlerde Suna ve Taci'nin daha fazla sahnede yer almaları, aşklarını da yoğun bir şekilde yaşayacağı bekleniyor. Bunun yanısıra asıl gündem maddelerinden biri de Kemal ile Narin. Birbirlerine aşık olan çiftin Masal için ortaya koydukları mücadelenin meyvesi aynı evde kalmaya devam etmeleri olacak. Ancak ikisi de hala konuşmayı bir türlü becerebilmiş değil. İş işten geçmeden itirafların edilmesi ve duyguların söylenmesi için meraklı bir bekleyiş var.



Yemin 158. bölüm fragmanı izle

Yemin 158. bölüm fragmanı ve özeti

Yemin 158. bölüm izle

Yemin 157 bölüm fragmanı izle

Yemin 157. bölüm fragmanı

Yemin 157. bölüm izle

Yemin 157. bölüm fragmanı izle

Yemin 157. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 157. bölüm izle

Yemin 157. bölüm fragmanı izle

Yemin 157. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 157. bölüm izle

Yemin 154. bölüm fragmanı izle

Yemin 154. bölüm izle

Yemin 154. bölüm fragmanı ve özeti


Yemin 153. bölüm fragmanı izle

Yemin 153. bölüm fragmanı ve özeti

Yemin 153. bölüm izle

Yemin 153. bölüm fragmanı izle

Yemin 153. bölüm fragmanı ve özeti

Yemin 153. bölüm fragmanı izle

Yemin 153. bölüm fragmanı

Yemin 153. bölüm özeti

Yemin 153. bölüm izle

Yemin 153. bölüm fragmanı

Yemin 153. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 153. bölüm izle

Yemin 153. bölüm

Yemin 153. bölüm

Yemin 153. bölüm









Yemin 153. bölüm fragmanı izle

Yemin 153. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 153. bölüm izle

Yemin 153. bölüm fragmanı izle

Yemin 153. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 153. bölüm izle

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları

özge yağız

yemin emir


Yemin 157. bölüm özeti

Kanal 7 ekranlarının beğenilen dizisi Yemin 7 Ocak Salı günü yayınlanan son bölüm 157. bölümüyle izle7.com’da. Yemin dizisinde Suna’nın iyileşmesine en çok katkısı olan kişinin Taci olduğu ortaya çıkacak; özellikle Taci Suna için canını feda ettikten sonra Suna Taci’nin kendisine olan duygularının farkına varacak. Suna’nın içinde hem aşk hemde iyileşme ümidi olunca artık iyileşmesi çok daha hızlı olacak. Suna ve Taci aşkını güzel günler bekliyor. Taci’nin işi çok zor çünkü Emir kardeşini koruyamadığı ve ona çok yakın olduğu için Taci’den gıcık kapacak. Çok yakında Suna’nın iyileştiği günleri de göreceğiz. Bir çok izleyici Hikmet Tarhun’un da artık iyileşmesini ve Cavidan belasının artık Yemin’den ayrılmasını istese de ne yazık ki şuan ki çekimlerde Hikmet’in iyileşeceği ve Cavidan’ın gideceği ile ilgili hiç bir şey yok. Görünüşe göre Cavidan’ı Yemin izleyicisi sezonun sonuna kadar çekecek ama Yemin de Hikmet iyileşirse bir çok izleyici Hikmet ile Melike ablayı bir birine çok yakıştırıyor.Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında…

yağmur akdağ fotoğrafları


Yemin 157. bölüm izle

Kanal 7'nin akşam kuşağında hem tekrar hem de yeni bölümü ile yayınladığı Yemin'in konusu seyredenleri her defasında daha fazla çekiyor. Gün geçtikçe kitlesini artıran diziyi Kanal 7'nin internet sitesi, Youtube kanalı ve izle7.com üzerinden tek parça izleyebilirsiniz.

sıla türkoğlu fotoğrafları


Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

tuğgül küçükoğlu kimdir


Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

yağmur akdağ kimdir
 


Yemin 158. bölüm fragmanı

Kanal 7'nin gözde dizisi Yemin güçlü kadrosuyla yeni haftanın ikinci gününde ekranlarda olacak. Birbirinden şaşırtıcı gelişmeleri, Reyhan ile Emir'in yanısıra Kemal ve Narin'in aşkını da konu alan dizide Cavidan'ın her geçen gün daha da acımasızlaşabileceği bölümler izleyiciyle buluşacak. Yemin 158. bölüm fragmanı yayınlandığı anda haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.