Yemin 163. bölüm fragmanı ve özeti - 15 Ocak Çarşamba

Yemin 163. bölüm fragmanı ve özeti - 15 Ocak Çarşamba
Kanal 7'nin popüler dizisi Yemin'de yepyeni bir gün izleyicileri bekliyor. Emir'in Reyhan için öğretmenlik bile yaptığı Yemin'de yeni gelişmeler dikkatlice takip ediliyor. Peki yeni bölmde neler olacak? Yemin'in 15 Ocak Çarşamba günü yayınlanacak olan 163. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde.

Hafta içi yayınlanan her bölümü ile binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Yemin'de bu kez de Kemal ile Narin'in ilişkisi yeni gelişmelere gebe. Emir ile Reyhan sıralarını savdı ve artık diğer evin problemleri işlenmeye başlandı. Hızır ve Şehriye'nin de yıllar sonra buluşmasının ardından patlak veren Erhan krizi NARKEM hayranlarını üzdü. Narin'in Erhan'a karşı nasıl bir tutum göstereceği ve ne yapacağı merakla bekleniyor. Yemin 163. bölüm fragmanı ve özeti haberimizin detaylarında yer alıyor.
 


Yemin 163. bölüm fragmanı

Gökberk Demirci ve Özge Yağız'ın baş rollerini paylaştığı Yemin'in hikayesi tüm hızıyla sürüyor. İzleyicileri ilk gününden bu yana televizyon başından kaldırmayan dizi bugün de yeni bölümle yayınlanacak. Kanal 7'nin 15 Ocak Çarşamba günü yayınlayacağı 163. bölümde heyecan bir kez daha dorukta. Narin her ne kadar Kemal’e aşık olsa da yine de Erhan ile yaşadığı o güzel günleri unutamamaktadır bu durum da Narin’i korkutmaktadır; ancak Narin için Erhan gibi bir alternatif o günden sonra asla olmayacaktır. Kemal ise sonunda Narin’in dünyasını değiştiren bu gizemli kişiyi öğrenecek ve önce öfke krizleri sonra ise kıskançlık krizleri yaşayacaktır. Narin’in Erhan ile gitme ihtimali bile Kemal’in dayanmayacağı bir durumken Kemal Narin’e dört elle sarılmak isteyecektir; ancak Narin zor bir kızdır ve Kemal’in ona destek olmasına izin vemeyecektir; ancak Erhan da kolay kolay pes edecek bir kişi değildir. En zor günlerde Naci ve Suna aşkını beklemektedir. Naci Suna ile hiç bir şey olmayacağının farkındadır zaten Cavidan gibi bir kaynana asla Naci’yi damat olarak kabul etmeyecektir; ancak Suna’nın gözlerine bakan Naci o gözlerde ümidi görmektedir; Naci Suna için savaşacak olsa da kara bela Cavidan Naci’yi de hayattan soğutacaktır. Şimdi Naci’yi zorlu bir sınav beklemektedir; ya bu sınavın sonunda Suna’yı kazanacak yada çok şey kaybedecektir. Emir ve Reyhan aşkı şimdilik kıskançlık duvarının içinde mutlu şekilde devam etse de Emir’in kıskançlıkları artık sınırı aşacaktır. Adem hocayı sürekli sevdiği kadının çevresinde gören Emir sonunda bu adama bir tedbir almaya karar verir. Reyhan ise Emir’in kıskançlık ile bir hata yapmasından ve okuldan atılmaktan yada okula rezil olmaktan korkmaktadır.


 

Yemin 164. bölüm fragmanı izle

Yemin 164. bölüm izle

Yemin 164. bölüm özeti ve fragmanı


Yemin 163. bölüm fragmanı izle

Yemin 163. bölüm izle

Yemin 163. bölüm fragmanı ve özeti

Yemin 162. bölüm fragmanı izle

Yemin 162. bölüm izle

Yemin 162. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 162. bölüm izle

Yemin 162. bölüm fragmanı ve özeti

Yemin 162. bölüm izle

Yemin 162. bölüm fragmanı İZLE

Yemin 162. bölüm izle

Yemin 162. bölüm fragmanı ve özeti
 



Yemin 162. bölüm fragman izle

Yemin 162. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 162. bölüm izle

Yemin 162. bölüm fragmanı izle

Yemin 162. bölüm fragmanı ve özeti

Yemin 162. bölüm izle

Yemin 157 bölüm fragmanı izle

Yemin 162. bölüm fragmanı

Yemin 162. bölüm izle

Yemin 162. bölüm fragmanı izle

Yemin 162. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 162. bölüm izle

Yemin 155. bölüm fragmanı izle

Yemin 155. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 155. bölüm izle

Yemin 154. bölüm fragmanı izle

Yemin 154. bölüm izle

Yemin 154. bölüm fragmanı ve özeti


Yemin 153. bölüm fragmanı izle

Yemin 153. bölüm fragmanı ve özeti

Yemin 153. bölüm izle

Yemin 153. bölüm fragmanı izle

Yemin 153. bölüm fragmanı ve özeti

Yemin 153. bölüm fragmanı izle

Yemin 153. bölüm fragmanı

Yemin 153. bölüm özeti

Yemin 153. bölüm izle

Yemin 153. bölüm fragmanı

Yemin 153. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 153. bölüm izle

Yemin 153. bölüm

Yemin 153. bölüm

Yemin 153. bölüm









Yemin 153. bölüm fragmanı izle

Yemin 153. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 153. bölüm izle

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları


Yemin 162. bölüm tahminler

Yemin dizisinde Cemre’nin artık diziden ayrılma vakti geldi. Cavidan’dan yaptıklarının hesabını soran Emir akıl karıştırıcı bir cevap alır. Cemre’nin intikam için bunu yaptığını söyleyen Cavidan paçayı yırtabilecek midir? Akıl hastanesinde olan ve akli dengesi yerinde olmayan bir kızın polis ifadesinin geçerli olmuyor olması şimdilik Cavidan’ı polislerden uzak tutsa da Emir annesinin de bu planın bir yerlerinde olduğundan emindir. Cavidan ise Cemre ile aramız bozuktu ona planında yardım etmediğim için; seni annenden beni de oğlumdan  ayırarak Cemre ikimizden de intikam alıyor diyen Cavidan da artık köşeye sıkışmıştır. Emir ise bu işi çözmeye ve gerçek suçluları ortaya çıkarmakta kararlıdır; bunun içinde kendisi bizzat Cemre ile konuşacak ve bir karara varacaktır. Emir’in Cemre ile konuşmasının bir felaket olacağını bilen Cavidan’ın ise çok az vakti vardır. Cemre’nin sesini kesmelidir; zira Cemre kendisini dikkatle dinleyen Emir’e anlatacakları ile her şeyin ortaya çıkmasına neden olacaktır. Cavidan’ın planı ise bir hasta bakıcısı marifeti ile Cemre’yi tam bir akıl hastası yapmak ve onun konuşmasına engel olmaktır. Bunun için de Cemre’ye çok ağır ilaçlar verdirecek ve Cemre’yi konuşamaz yapacaktır. Kemal abisine söz veren Naci bir türlü Suna’nın karşısına çıkamasa da Suna aşkının peşini bırakmamaya kararlıdır. Taci’nin kendisinden kaçtığına emin olan Suna Naci ile konuşup gerçekleri bu durumun nedenini ortaya çıkarmak ister ama bu hiç de kolay olmayacaktır. Taci Suna’ya gerçeklerden bahsetmeyecek bu durum ise yıllar sonra koltuk değnekleri ile de olsa yürüyebilen Suna’yı üzecektir. Kemal ve Narin cephesinde yeni hafta da yine bol bol yanlış anlaşılmalar olacak ve Kemal bir türlü Narin’e aşkından ve duygularından bahsedemeyecektir; ancak elinde ki mektubu Hızır’ın yazmadığını öğrenen Narin bu mektubu Kemal’in kendisini yazdığını anlayacak ve Kemal’den kaçmaya başlayacaktır. Kemal’in Narin’e itirafını Yemin dizisinin 34. haftasında izleyebiliriz.

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.