Yemin 177. bölüm fragmanı ve özeti - 4 Şubat Salı

Yemin 177. bölüm fragmanı ve özeti - 4 Şubat Salı
Türkiye'nin en çok izlenen günlük dizisi olmayı başaran ve bu yolda ilerleyen Yemin'in yeni bölümü de dopdolu. İzleyiciler Gülsüm'ün Emir ve Reyhan'ın hayatına nasıl etki edeceğini merak ediyor. Çünkü Gülsüm de Cavidan'ın acımasızlık planlarından biri. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Yemin 177. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde.

Kanal 7 ekranlarında hafta içi akşamlarını renklendiren ve izleyicilerine dopdolu bölümler sunan Yemin'de yepyeni bir dönem başladı. Gülsüm'ü kardeşi zanneden Reyhan büyük bir darbe yemek üzeredir. Çünkü kardeşi zannettiği Gülsüm, Cavidan'ın kötülük planları için hazırladığı bir tuzaktır. İlk etapta DNA sounçlarından kafasının arkasındaki lekeye kadar tüm belirtileri taşıyan Gülsüm'ü Cavidan para ile tutmuştur. Diğer yandan da Kemal ve Narin arasında neler yaşanacağı merak konusudur.Yemin 177. bölüm özeti haberimizde.

 

Yemin 177. bölüm özeti

Yemin dizisinde bugün Reyhan her şeyden habersiz kardeş sevgisini tadarken, Cavidan hain planının işlemesinden memnundur. Artık Reyhan’ın yumuşak karnı Gülsüm’dür ve bundan sonra Emir ile Reyhan’ı zor günler bekler. Narin, hala Kemal’in duvarlarını yıkıp konuşma imkanı bulamaz. Her geçen an öfkesi köpüren Kemal, Narin’e karşı tavrını değiştireceğe benzemez. Öte yandan Erhan boş durmaz ve Narin’in karşısına bambaşka bir sürprizle çıkar. Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında…
 

Yemin 178. bölüm fragmanı izle

Yemin 178. bölüm fragmanı ve özeti

Yemin 178. bölüm izle

Yemin 177. bölüm fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak

Yemin 177. bölüm fragmanı ve özeti - 4 Şubat Salı

Yemin 177. bölüm izle! Yemin 178. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Yemin 176. bölüm fragmanı izle

Yemin 176. bölüm izle

Yemin 176. bölüm fragmanı ve özeti

Yemin 176. bölüm fragmanı izle

Yemin 176. bölüm izle

Yemin 176. bölüm fragmanı ve özeti






Yemin 174. bölüm izle

Yemin 174. bölüm fragmanı ve özeti

Yemin 174. bölüm izle

Yemin 174. bölüm fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak

Yemin 171. bölüm izle! Yemin 174. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Yemin 174. bölüm fragmanı ve özeti - 28 Ocak Salı

Yemin 171. bölüm fragmanı

Yemin 171. bölüm fragmanı özeti

Yemin 171. bölüm izle

Yemin 171. bölüm fragmanı izle

Yemin 171. bölüm fragmanı ve özeti

Yemin 171. bölüm izle

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum