Yemin 187. bölüm fragmanı ve özeti - 18 Şubat Salı

Yemin 187. bölüm fragmanı ve özeti - 18 Şubat Salı
Kanal 7'nin popüler dizisi Yemin'de yepyeni bir gün izleyicileri bekliyor. Oya'nın Erhan'a duyduğu ilgi sonrasında beklenmeyen gelişmeler olacak. Romantik anların ardından Kemal ve Narin'in hayatında değişiklik olacak mı? Yemin 187. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde.

Türkiye'nin akşam saatlerinde en çok tercih ettiği dizilerden biri olan Yemin, 17 Şubat Pazartesi yayınlanacak 187. bölümü ile ekranlarda. Son bölümde yine birbirinden heyecanlı sahneler izleyicilerin karşısındaydı. Cuma günü hem Gülsüm sebebiyle araları gerim gerim gerilen Reyhan ile Emir'in kavgalarının hem de Kemal ile Narin'in ayrılmalarına raman kalmasının ardından 14 Şubat Sevgililer Günü imdada yetişmişti. Yeni haftada iki çiftin de hayatında nelerin değişeceği merakla bekleniyor. Yemin 187. bölüm özeti haberimizde.
 

Yemin 187. bölüm özeti

Bilindiği üzere geçen hafta dizimizde sevgililer günü konsepti ile bitmiş ve hem Reyhan ile Emir mutlu pozlar vermiş hemde Bal Kabağı ile Kıvırcık baş başa bir yemek yeme ve konuşma fırsatı bulmuştu; ancak ne yazık ki her yeni hafta iki çiftimiz de kötü gelişmelerin yaşanacağı zor bir hata olacak. Reyhan kardeşinin saati çalan olduğunu Zeynep’ten öğrenince ilk iş olarak bu konuyu Gülsüm ile konuşmak ister; Gülsüm yalanlasa da artık çok fazla kaçacak yeri kalmamıştır; ancak hem Zeynep’in saatin Gülsüm’de olduğunu görmesi hemde Reyhan’a Gülsüm’ün hırsız olduğunu söylemesi Cavidan’ın kurduğu oyunun bir parçasıdır. Cavidan asıl şimdi büyük amacına biraz daha yaklaşmak için asıl oyununa geçecektir. Emir Reyhan’ın kardeşi ile ilgili bu kadar net olan gerçekleri görememesi sonrası Gülsüm’ün varlığından şikayetçi olsa da bir an olsun onu konaktan göndermeyi düşünmemiş ve onun rehabilite edebileceğini inanmıştır; ancak bu Reyhan’n korumacı tavırları yüzünden daha zor bir hal almaktadır; bu nedenle de Emir artık Gülsüm’ün konakta kalmasını istemez; Reyhan ise buna karşı çıkar. Cavidan ise Gülsüm üzerinden Emir ve Reyhan’ı kavga ettirerek bu iki zır deli aşığı ayırmayacağını anlamıştır ancak şimdilik oynadığı oyunda her şey yolunda gitmektedir ve Cavidan Emir’in Reyhan’dan nefret etmesi için planını ince ince işleyecektir. Narin Kemal’in gözüne görünmeden evlilik oyununu sürdürmek ister; çünkü Kemal’e deliler gibi aşıktır ve onsuz yapamayacağının farkındadır. Kemal ise Narin’in çalışmasının önüne geçmek ister ama Narin söz dinlememektedir. Narin ancak Kemal kendisini dinler ve anlarsa çalışmayı bırakacak ve evinin kadını olacaktır. Narin ile gözü kararmış olan Erhan Narin’den yediği tokat ile daha da hırslanır ve artık Kemal mevzusunun kökten kapanması için daha önce başarılı olamayan planın yerine yeni bir plan yapar. Tam Narin ile Kemal konusunda ilerleme yaşanmışken Kemal yeni öğrendikleri ile bir kez daha Narin’e olan güvenini kaybedecektir.

nuray huseynova

yemin aynur nuray huseynova








 



Yemin 187. bölüm fragmanı

Yemin 187. bölüm izle

Yemin 187. bölüm özeti
 

















Yemin 187. bölüm fragmanı izle

Yemin 187. bölüm izle

Yemin 187. bölüm fragmanı ve özeti





Yemin 187. bölüm izle

Yemin 187. bölüm fragmanı ve özeti

Yemin 187. bölüm izle

Yemin 187. bölüm fragmanı

Yemin 187. bölüm izle

Yemin 187. bölüm fragmanı ve özeti

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum