Yemin 190. bölüm özeti - 21 Şubat Cuma

Yemin 190. bölüm özeti - 21 Şubat Cuma
Kanal 7'nin hafta içi günlük dizisi Yemin'de yepyeni gelişmeler izleyicileri bekliyor. İlk tuzağı elinde patlayan Cavidan'ın yeni hamlesi bekleniyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Yemin 189. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

İzlenme oranlarıyla birçok önemli dizi ve programı geride bırakan Yemin, haftanın son bölümü ile karşımızda. Saat 19:00 ila 21:30 arasında izleyicileriyle buluşan dizinin yeni bölümü de merakla ve sabırsızlıkla bekleniyor. Çünkü son bölümde Gülsüm hapise girdi ve Reyhan kahroldu. Haftanın son bölümlerinde genelde yapım şirketi izleyicileri sabırsızlandıracak ve pazartesiye kadar araştırma yapacak konularla final yapıyor. Ve o günlerden birine daha geldik. Peki yeni bölümde neler olacak? Detaylar için haberimizi okuyabilir ve yorumlarınızı yazabilirsiniz. Yemin 189. bölüm özeti başlıyor.

Yemin dizisi oyuncuları ile her geçen gün adından daha fazla söz ettirmeyi başarıyor. Çarşamba günkü bölüm Reyhan ve Gülsüm'ün kuyumcuda hırsızlıkla ihtam edilmesiyle sona erdi. Perşembe ise Gülsüm hapise girdi. Bunun ardından yaşanaacak gelişmeler merak edilerek araştırılmaya başlandı. Birçok kişi Reyhan'ın başına bir iş gelmesinden korkuyor ve nazar değmemesi için de dua ediyor. Yemin dizisi konusu ile de dikkat çekiyor. İlk etapta sadece Reyhan ve Emir'in aşkını konu alan yapım artık çok daha fazla karakteri bünyesinde barındırıyor.


 


Yemin 190. bölüm özeti

Kanal 7'nin ilgiyle izlenen dizisi Yemin'de son bölüm yine çok heyecanlıydı. Cavidan'ın kurduğu kumpas sonrasında Reyhan'ı kuyumcuya götüren Gülsüm, yanlış çantaya atılan yüzük sebebiyle hapise girdi. Reyhan ve Emir de Gülsüm'ü oradan çıkarmak için harekete geçti. Cavidan'ın planının suya düşmesi sonrası yapacağı yeni plan da merakla bekleniyor. Diğer yandan Kemal ve Narin cephesinde aşk dolu günler başladı ancak başları bir kez daha belaya girdi. Erhan'ın Oya ve Narin stratejisi de tıkır tıkır işliyor. Yepyeni bölümle karşınızda olmak dileğiyle.

Kanal 7'nin özetine göre; Yemin dizisinde bugün Cavidan ve Gülsüm amaçlarına ulaşamayınca çok öfkelenir. Reyhan ise kardeşini korumak için elinden geleni yapar. Cavidan ile Gülsüm’ün hain planı ters teper. Gülsüm büyük bir panik yaşar, Reyhan ise kardeşini sakinleştirmeye çalışır. Emir gerçeklerin ortaya çıkması için bütün yolları dener. Reyhan ise kardeşinin hapse girmemesi için her şeyi yapmaya hazırdır. Narin ile Kemal’in mutlu tabloları başlarına dayanan silah ile bozulur. Kontrolünü kaybetmiş bu adamın derdi nedir?
 

















Yemin Cemre nerede?

Son dönemde izleyiciler diziye hayat veren karakterlerden Ceyda Olguner bilindiği üzere bir süredir görünmüyor. Cemre, Emir ile Reyhan'ın hayatını mahvetmek adına annesinin ölümünü dahi görmüş ve büyük bir tramva yaşamıştı. Bu savaşta yenildiğini kabul eden ve Cavidan ile de karşı karşıya gelen Cemre tedavi için hastaneye yatırılmıştı. İzleyiciler Cemre'nin yeniden Cavidan ile bir araya gelebileceğini düşünüyor. Emellerinin bir olması bu ikiliyi her şeye rağmen yeniden birleştirebilir.

yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum