Yemin 191. bölüm full, tek parça ve Youtube izle

Yemin 191. bölüm full, tek parça ve Youtube izle
Kanal 7'nin en çok izlenen yapımı haline gelen ve her bölümü ile heyecan yaratan dizisi Yemin'de yeni gün sabırsızlıkla bekleniyor. Kemal ve Narin ile Oya ve Erhan'ın aşkları evde yeni olaylara gebe. Yemin 191. bölüm full, tek parça ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Hafta içi akşamlarında elde ettiği izlenme oranlarıyla her geçen gün daha fazla kişi tarafından izlenen Yemin'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Haftanın son bölümü ile yayınlanacak olan dizide yeni gelişmeler yaşnıyor. Kemal, Narin'i kurtardığı  Diğer yandan Nigar ile Sefer'in aşkında da olumlu yönde gidişat mevcut. Yemin 191. bölüm tek parça, full ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Kanal 7'de ana haber sonrasında yayınlanan özet ve yeni bölümü ile 150 dakika boyunca herkesi heyecanlandıran bir maraton içinde olan Yemin yine ekranlardaki yerini alacak. Son bölümde Reyhan, kardeşi zannettiği Gülsüm ile gittiği kuyumcuda büyük şok yaşamıştı. Aynı yerde bu kez kardeşi hırsızlık suçlamasıyla gözaltına alındı. Yemin dizisi izle alternatiflerini araştırmak isteyenler son bölüm için tüm bilgileri okuyabilirsiniz.


 

Yemin 191. bölüm izle

Gökberk Demirci ve Özge Yağız'ın yanısıra pek çok önemli oyuncunun da kadrosunda bulunduğu Yemin'in son bölümünü izlemek isteyenler birçok yöntemle bunu gerçekleştirebilirler. Televizyon ekranlarında 20:05-20:15 arasında başlayan dizinin yeni bölümü 21:15 ila 21:20 arrasında sona ermektedir. Sonrasında ise hem kanalın internet sitesi izle7.com'da hem de kanal7.com'da yayınlanmaktadır. Bu iki sitede de tek parça ve full seçebekleri ile izleyebilirsiniz. Ayrıca Kanal 7 Dizileri Youtube kanalında tekrar izleme şansınız bulunmaktadır.

Diziseti'nin haberine göre Cavidan’ın ne kadar kötü kalpli olduğunu bir kez daha anlayan Gülsüm kendisi için hiç düşünmeden hapse giren Reyhan’a büyük bir minnet borçludur zira Gülsüm yıllar önce hapse girmiştir ve bir daha hapse düşerse bu onun için büyük bir felaket olacaktır. Gülsüm’ü değiştirmek ve düzeltmek isteyen Reyhan canını bile verebilecek kadar çok sevmektedir Gülsüm’ü hapse girmek Reyhan için dert değildir; ancak geri de bıraktığı dayısı ve sevdiği adam en çok üzüleceği konu olacaktır. Emir bir yandan kendini hiç düşünmediği için Reyhan’a çok kızsa da bir yandan da kendisi de kardeşi için aynı şeyi yapacağını bildiği için Reyhan’a hak vermektedir. Emir ne kadar çabaladıysa da kuyumcu da çalışan ve yüzüğü Gülsüm’ün çantasına koyan adama ulaşamaz. Emir’in kuyumcuda ki adamını aradığını öğrenen Cavidan ise büyük bir sevinç yaşarken bir anda şok olmuştur. Gülsüm yerine Reyhan hapse düşünce sevinen Cavidan hiç güvenmediği kuyumcu da ki adamın konuşması ile her şeyin biteceğinin de farkındadır. Bu nedenle ne olursa olsun o adam mahkemeye çıkmamalı; çıksa bile kendi isminden bahsetmemelidir. Erhan ise yeni bir plan hazırlamakta bu plan ile iki kardeşi bir birine düşürmeyi düşünmektedir. Oya’yı kendisine aşık etmeye çalışan Erhan kısa zamanda bunu başarır; zira Oya sevgiye aç ve bekar bir kadındır. Yaşının ilerlemesine rağmen istediği aşkı bulamayan Oya temiz duygular ile kendisine ilgi gösteren Erhan’ a aşık olmuştur.
































yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.