Yemin 192. bölüm özeti - 25 Şubat Salı

Yemin 192. bölüm özeti - 25 Şubat Salı
Kanal 7'nin hafta içi günlük dizisi Yemin'de yepyeni gelişmeler izleyicileri bekliyor. Reyhan hapistedir. Emir ise karısını bırakmaz. Onu kurtarmak için elinden geleni yapar. Diğer yandan ise Cavidan hain planlarına devam eder. Peki yeni bölümde neler olacak? Yemin 192. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

İzlenme oranlarıyla birçok önemli dizi ve programı geride bırakan Yemin, haftanın son bölümü ile karşımızda. Saat 19:00 ila 21:30 arasında izleyicileriyle buluşan dizinin yeni bölümü de merakla ve sabırsızlıkla bekleniyor. Çünkü son bölümde Reyhan hapise girdi ve burada kendisini yeni tehlikeler bekliyor. Cavidan da kötülüklerle dolu dünyasında buraya da el atacak. Peki yeni bölümde neler olacak? Detaylar için haberimizi okuyabilir ve yorumlarınızı yazabilirsiniz. Yemin 192. bölüm özeti başlıyor.

Yemin dizisi oyuncuları ile her geçen gün adından daha fazla söz ettirmeyi başarıyor. Cuma günkü bölüm ReyhanGülsüm'ün üzerine atılan suçu üstlenmişti. İfadesini değiştirdikten sonra da cezaevine gönderildi. Bu andan itibaren hem o hem de Emir için geçmeyecek dakikalar başladı. Yeni bölüm ve hafta da bunun üzerine şekillenecek. Salı günü ile birlikte izleyicileri şoke edebilecek gelişmelerin yaşanması da bekleniyor.


 


Yemin 190. bölüm özeti

Kanal 7’nin merakla beklenen Yemin dizisi ikinci sezonda da izleyicileri duygudan duyguya sürükleyecek. Aşkın, zora savaş açtığı yeni sezonda seyircileri yeni sürprizler bekliyor. Büyük sır ortaya çıkar, taşlar yerinden oynar ve artık hiçbir şey eskisi gibi olamaz… Yüreğindeki ağır yükü, aşkıyla yer değiştiren Reyhan şimdi ne yapacak? Öfkesinin yerini aşka teslim eden Emir, öğrendiklerinden sonra sakin kalabilecek mi? Sevdalı iki genci daha büyük bir savaş beklerken, Cavidan yine karşılarındaki en büyük engel olacak. Sevdiklerinin iyiliği ve mutluluğu için her şeyi göze almış Hikmet, bu sefer çaresiz kalmıştır ve Cavidan yine hırsıyla hareket edip istediklerini almak için elinden geleni yapacaktır. Birbirlerini deliler gibi seven iki âşık, mecburiyetlerden arınmış ama büyük yaralar almış aşklarına sahip çıkabilecek mi? Diziseti'nin tahminine göre Erhan Oya ile konakta olmak ve her şeyden haberdar olmak istemektedir; en önemlisi de eskiden Narin’in kendisinin nişanlısı olduğu ortaya çıktığında Erhan işten atıldığı gibi eğer görüşmek istemezse Narin’in de yüzünü bile göremeyecektir. Kemal ile Oya’yı karşı karşıya getirecek olan Erhan gerçeklerin ortaya çıkması ile Oya üzerinden yine Kemal’e zarar vermeye devam edebilecektir. Narin ise Erhan’ın Oya üzerinden kendisine ulaşmaya çalıştığını anlayacak ancak mutlu günlerin hatrına şimdilik susmayı tercih edecektir; ancak Oya ise Narin’i sustuğu için asla affetmeyecektir. Diğer taraftan Kemal ise geçmişe bir sünger çekmiş ve yeniden Narin’in etkisine kapılmıştır. Narin’e artık daha da yakın davranan Kemal bir kez daha doyasıya Narin’e sarılır. Narin de bu sarılmayı karşılıksız bırakmaz. İki deli aşık bir birine kavuşmuştur ancak bu kavuşma çok da uzun sürmeyecek ayrılık rüzgarları çabuk esecektir.










































Yemin Cemre nerede?

Son dönemde izleyiciler diziye hayat veren karakterlerden Ceyda Olguner bilindiği üzere bir süredir görünmüyor. Cemre, Emir ile Reyhan'ın hayatını mahvetmek adına annesinin ölümünü dahi görmüş ve büyük bir tramva yaşamıştı. Bu savaşta yenildiğini kabul eden ve Cavidan ile de karşı karşıya gelen Cemre tedavi için hastaneye yatırılmıştı. İzleyiciler Cemre'nin yeniden Cavidan ile bir araya gelebileceğini düşünüyor. Emellerinin bir olması bu ikiliyi her şeye rağmen yeniden birleştirebilir.

yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.