Yemin 193. bölüm fragmanı izle

Yemin 193. bölüm fragmanı izle
Kanal 7'de yayınlanan ve her akşama damga vuran Yemin'in yeni bölüm fragmanı ekranlarda. Reyhan ve Emir arasında hangi gelişmeler yaşanacak? Reyhan hapisten ne zaman çıkacak? Yemin 193. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

Kanal 7'nin ilgiyle izlenen dizisi Yemin'de salı günü iple çekiliyor. İzleyiciler son bölüm biter bitmez bir sonraki için araştırmalar başlıyor. Özet ve yeni bölümleri ile yayınlanan Yemin her gün izleyicileri ekran başına topluyor. Emir ile Reyhan'ın hayatında neler değişecek? Oya ile Erhan'ın birlikteliği hangi olayları beraberinde getirecek? Reyhan hapisten çıkabilecek mi? Dizinin sıkı takipçileri bu sorunların ve çok daha fazlasının yanıtını merak ediyor. Yemin yeni bölüm fragmanı haberimizde.
 

Yemin 193. bölüm fragmanı izle

Yapımcılığını Karamel Yapım'ın üstlendiği Yemin'in 193. bölümü de dopdolu. Baş rollerinde Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu ve Can Çağla'nın olduğu dizi yine akşama damga vuracak. Yemin dizisinde bugün Reyhan koğuşta Nebahat ile çatışma yaşar. Emir ise karısını kurtaracak bir ipucu arar. Reyhan’ın başı koğuşta Nebahat ile beladadır. Emir ise hala iz peşindedir. Diğer taraftan iki aşığın iple çektiği görüş gününde beklenmedik bir şey olur. Narin ne yapıp edip Oya’nın mutluluğu için Kemal’i ikna etmeye çalışır. Kemal’in tanışmaya dair beklenmedik tepkisini kırmaya çalışan Narin sonunda başarılı olabilecek mi?


 

Yemin 193. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dizinin 25 Şubat Salı günü Kanal 7 ekranlarında izleyicilerinin karşısına çıkacak olan 193. bölüm fragmanı yayınlanınca haberimizde yer alacak.















































yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.