Yemin 193. bölüm full, tek parça ve Youtube izle

Yemin 193. bölüm full, tek parça ve Youtube izle
Kanal 7'nin en çok izlenen yapımı haline gelen ve her bölümü ile heyecan yaratan dizisi Yemin'de yeni gün sabırsızlıkla bekleniyor. Reyhan'ın hapiste başının belaya girmesi ve ölümle burun buruna gelmesinden bi haber olan Emir, eşini kurtarmak için her şeyi yapacak. Yemin 193. bölüm full, tek parça ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Hafta içi akşamlarında elde ettiği izlenme oranlarıyla her geçen gün daha fazla kişi tarafından izlenen Yemin'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Haftanın ü.üncü bölümü ile yayınlanacak olan dizide yeni gelişmeler yaşnıyor. Reyhan'ın demir parmaklıklar ardındaki savaşı başladı. Kesik Nebahat'in egemenliğine karşı mücadele vermek zorunda olan Reyhan'ın hayatı da tehlikededir. Yemin 193. bölüm tek parça, full ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Kanal 7'de ana haber sonrasında yayınlanan özet ve yeni bölümü ile 150 dakika boyunca herkesi heyecanlandıran bir maraton içinde olan Yemin yine ekranlardaki yerini alacak. Son bölümde Oya'nın Erhan ile başladığı ilişkide flaş bir gelişme yaşandı. Oya erkek arkadaşını ağabeyi ve ailesiyle tanıştırmak istedi ancak Reyhan'ın başına gelenlerden dolayı bunu ertelemeyi düşündü. Narin ise Kemal ile konuşup bu tanışmayı yapmaları gerektiğini savundu ancak yanıt çok sert oldu. Yemin dizisi izle alternatiflerini araştırmak isteyenler son bölüm için tüm bilgileri okuyabilirsiniz.


 

Yemin 193. bölüm izle

Yemin dizisinde bugün Reyhan koğuşta Nebahat ile çatışma yaşar. Emir ise karısını kurtaracak bir ipucu arar. Reyhan’ın başı koğuşta Nebahat ile beladadır. Emir ise hala iz peşindedir. Diğer taraftan iki aşığın iple çektiği görüş gününde beklenmedik bir şey olur. Narin ne yapıp edip Oya’nın mutluluğu için Kemal’i ikna etmeye çalışır. Kemal’in tanışmaya dair beklenmedik tepkisini kırmaya çalışan Narin sonunda başarılı olabilecek mi? Diziseti'ne göre ise tahmin şu şekilde; Daha Reyhan hapisten çıkmadan Cavidan Reyhan’a yeni oyununu hazırladı bile. Cavidan yine Talaz’dan destek alarak büyük bir iş peşinde. Cavidan’ın tek amacı bir daha çıkamamak üzere Reyhan’ı hapse atmak ama sevdiği kadının yollarını hasret ile bekleyen Emir’in de karısını bir kez daha hapse göndermek gibi bir niyeti yok. Diğer taraftan Oya’nın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmeyecek; ancak şimdilik Oya mutlu anlarını yaşamaya devam ediyor; Erhan güzel sözleri ile bir taraftan Oya ile olan ilişkisini gizli tutmayı başarırken bir taraftan da Kemal’e büyük bir darbe indirme peşindedir. Bakalım hem karısı ile hemde kardeşi ile aşk yaşayan Erhan’a Kemal’in keseceği ceza ne olacak. Oya ile Narin neden düşman olacak? Hepsi Yemin’in gelecek bölümlerinde. Biz birazda Yemin dizisinin 39. haftası nasıl bitecek ona bakalım: Cavidan Gülsüm ile daha fazla yola devam edemeyeceğinin farkına varmıştır; Gülsüm’ün Reyhan’a karşı ne kadar hassas davrandığını gören Cavidan Gülsüm’ü son bir görev verecek sonra da Gülsüm’ü kaldırıp atacaktır. Gülsüm’ün parasız kalmaktan ve hapisten ne kadar korktuğunu gören Cavidan Gülsüm’ü bu iki şey ile tehdit eder. Gülsüm’den kendisine bir zarar gelmeyeceğinden emin olan Reyhan ise hayatının şokunu yaşamak üzeredir. Emir ise bir taraftan Reyhan ve kardeşi Gülsüm’ün sorunları ile ilgilenirken bir taraftan da annesi Cavidan’ın babası Hikmet Tarhun’a yaptığı eziyetin farkındadır. Bir çok kez annesinin babasına kötü davrandığını gören Emir annesini bir kez daha konaktan uzaklaştırmaya karar verir. Emir babasının annesinden uzakta olduğunda daha rahat olacağını düşünen Emir Hikmet’in her türlü bakımını Melike’ye verir; Peki Melike gördükleri konusunda Emir’e neler söyleyecektir? Melike’nin elinde Hikmet’in iyileşmesinden korkan Cavidan Hikmet’e nasıl bir oyun oynayacaktır?















































yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.