Yemin 193. bölüm özeti - 26 Şubat Çarşamba

Yemin 193. bölüm özeti - 26 Şubat Çarşamba
Kanal 7'nin hafta içi günlük dizisi Yemin'de yepyeni gelişmeler izleyicileri bekliyor. Reyhan'ın hapishane günleri başladı. Ve tabi başının derde gireceği zaman da. Koğuşta Kesik Nebahat'e boyun eğmeye niyeti olmayan Reyhan'ın yapacakları merak ediliyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Yemin 192. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

İzlenme oranlarıyla birçok önemli dizi ve programı geride bırakan Yemin, hafta ortası bölümü ile karşımızda. Saat 19:00 ila 21:30 arasında izleyicileriyle buluşan dizinin yeni bölümü de merakla ve sabırsızlıkla bekleniyor. Çünkü son bölümde Reyhan hapishane günleriyle birlikte başını da belaya soktu. Gülsüm yerine hapise girmesi herlesi şoke etti. Eşi Emir başta olmak üzere Gülsüm dahi bu duruma üzüldü. Cavidan ise hapiste kalması için dua ediyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Detaylar için haberimizi okuyabilir ve yorumlarınızı yazabilirsiniz. Yemin 193. bölüm özeti başlıyor.

Yemin dizisi oyuncuları ile her geçen gün adından daha fazla söz ettirmeyi başarıyor. Pazartesi günkü bölüm ReyhanGülsüm'ün üzerine atılan suçu üstlenmiş ve demir parmakların ardına girmişti. Burada koğuşun hanımağaları ile bir mücadele de verecek olan Reyhan'ın hayatı da tehlijeye girebilir. Çarşamba günü ile birlikte izleyicileri şoke edebilecek gelişmelerin yaşanması da bekleniyor.


 


Yemin 193. bölüm özeti

Yemin dizisinde bugün Reyhan koğuşta Nebahat ile çatışma yaşar. Emir ise karısını kurtaracak bir ipucu arar. Reyhan’ın başı koğuşta Nebahat ile beladadır. Emir ise hala iz peşindedir. Diğer taraftan iki aşığın iple çektiği görüş gününde beklenmedik bir şey olur. Narin ne yapıp edip Oya’nın mutluluğu için Kemal’i ikna etmeye çalışır. Kemal’in tanışmaya dair beklenmedik tepkisini kırmaya çalışan Narin sonunda başarılı olabilecek mi?


















































Yemin Cemre nerede?

Son dönemde izleyiciler diziye hayat veren karakterlerden Ceyda Olguner bilindiği üzere bir süredir görünmüyor. Cemre, Emir ile Reyhan'ın hayatını mahvetmek adına annesinin ölümünü dahi görmüş ve büyük bir tramva yaşamıştı. Bu savaşta yenildiğini kabul eden ve Cavidan ile de karşı karşıya gelen Cemre tedavi için hastaneye yatırılmıştı. İzleyiciler Cemre'nin yeniden Cavidan ile bir araya gelebileceğini düşünüyor. Emellerinin bir olması bu ikiliyi her şeye rağmen yeniden birleştirebilir.

yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.