Yemin 194. bölüm özeti - 27 Şubat Perşembe

Yemin 194. bölüm özeti - 27 Şubat Perşembe
Hafta içi yayınlanan bölümleri ile binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Yemin'de sular durulmuyor. Hem konakta Cavidan hem de hapiste Reyhan için yeni gelişmeler var. Peki yeni bölümde neler olacak? Yemin 194. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

Kanal 7'nin popüler dizisi Yemin ikinci dalyasına doğru gidiyor. Başarılı dizi dün yayınlanan son bölümü ile yine herkesi heyecanlandırdı. Emir ve Reyhan'ın aşkındaki yeni sınavları gözyaşını da birlikte getirdi. İzlenme oranlarıyla birçok önemli dizi ve programı geride bırakan Yemin, haftanın dördüncü bölümü ile karşımızda. Saat 19:00 ila 21:30 arasında izleyicileriyle buluşan dizinin yeni bölümü de merakla ve sabırsızlıkla bekleniyor. Çünkü son bölümde Reyhan'ı kurtarmak için her şeyi yapacak olan Emir önemli ipuçlarına ulaştı ve tezgahtarı yakalamak üzere. Peki yeni bölümde neler olacak? Detaylar için haberimizi okuyabilir ve yorumlarınızı yazabilirsiniz. Yemin 194. bölüm özeti başlıyor.

Yemin dizisi oyuncuları ile her geçen gün adından daha fazla söz ettirmeyi başarıyor. Çarşamba günkü bölümde Reyhan hapishanede başlayan zor günlerine rağmen hem kardeşi hem de eşi Emir'i düşünerek kendisine yapılanları görmezden gelmeye çalışır. Diğer yandan da Kesik Nebahat' boyun eğmemek adına her şeyi yapacaktır. Perşembe günü de nefes kesen bir bölüm izleyicileri bekliyor.
 


 


Yemin 194. bölüm özeti

Yemin dizisinde bugün Reyhan temiz kalbiyle koğuştakilerin sevgisini kazanır. Emir ise bulduğu ipucunun peşine düşer. Reyhan hapishanede onca zorluğa rağmen iyiliğin gücüyle insanlara dokunmayı başarır. Koğuşun havasını değiştiren Reyhan’ı duygulandıracak bir gelişme olur. Öte yandan Emir de Yücel’in peşindedir ve yakalaması an meselesidir. Araları açılan Kemal ile Oya’yı barıştırmanın yollarına arayan Narin vazgeçmeyecektir. Diğer taraftan planının işlediğini gören Erhan’ın keyfine diyecek yoktur. Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında…


















































Yemin Cemre nerede?

Son dönemde izleyiciler diziye hayat veren karakterlerden Ceyda Olguner bilindiği üzere bir süredir görünmüyor. Cemre, Emir ile Reyhan'ın hayatını mahvetmek adına annesinin ölümünü dahi görmüş ve büyük bir tramva yaşamıştı. Bu savaşta yenildiğini kabul eden ve Cavidan ile de karşı karşıya gelen Cemre tedavi için hastaneye yatırılmıştı. İzleyiciler Cemre'nin yeniden Cavidan ile bir araya gelebileceğini düşünüyor. Emellerinin bir olması bu ikiliyi her şeye rağmen yeniden birleştirebilir.

yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.