Yemin 195. bölüm full, tek parça ve Youtube izle

Yemin 195. bölüm full, tek parça ve Youtube izle
Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'de yepyeni bir günün heyecanı var. Haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek olan dizide yaşanacaklar da merak ediliyor. Reyhan hapishaneden kurtulabilecek mi? Emir neler yapacak? Yemin 195. bölüm full, tek parça ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Hafta içi akşamlarında elde ettiği izlenme oranlarıyla her geçen gün daha fazla kişi tarafından izlenen Yemin'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Haftanın son bölümü ile yayınlanacak olan dizide yeni gelişmeler var. Emir eşini bir bahane bulup dışarı çıkarıyor. Sıcacık ve şefkat dolu iki yürek sımsıkı sarılıp keyifli anlar geçiriyor. Bunun yanısıra Oya ve Kemal'in arası düzeliyor. Ancak bu kez de tehlike Narin'i bekliyor. Yemin 195. bölüm tek parça, full ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Kanal 7'de ana haber sonrasında yayınlanan özet ve yeni bölümü ile 150 dakika boyunca herkesi heyecanlandıran bir maraton içinde olan Yemin yine ekranlardaki yerini alacak. Son bölümde Oya ve Kemal karşı karşıya gelmişti. Kardeşini koruma içgüdüsüyle hareket eden Kemal, her şeyden habersizdi. Narin de öyle. Oya da... Erhan'ın planı işleyecek mi? Herkes bunu merak ediyor ve öğrenmek istiyor. Yemin dizisi izle alternatiflerini araştırmak isteyenler son bölüm için tüm bilgileri okuyabilirsiniz.


 

Yemin 195. bölüm izle

Yemin dizisinde bugün Emir bir yolunu bulur ve Reyhan’ı birkaç saat dışarı çıkarır. Nebahat ise Reyhana karşı iyice bilenir. Reyhan’ı korku içinde bırakan kötü haber büyük bir mutluluğa dönüşür. Her şey Emir’in planıdır ve birkaç saatliğine bile olsa karısını dışarı çıkartmanın mutluluğunu yaşar. Diğer taraftan Reyhan’a karşı iyice bilenen Nebahat artık gemileri yakmıştır. Narin’in, günler süren çabalarından sonra Kemal ile Oya barışmışlardır. Artık tanışma yemeğinin önünde bir engel yoktur. Narin onca çabasından sonra karşısında Erhan’ı görünce ne yapacak? Diziseti'ne göre ise tahmin şu şekilde; Talaz ile iş birliği yapan Cavidan Emir’in Yücel’e ulaşamaması için elinden geleni yapar; ancak Talaz bir kez daha işi eline yüzüne bulaştıracaktır. Gülsüm Talaz’a para vermeye gidince Yücel’in tutulduğu yeri öğrenecek ve Reyhan’ı hapisten kurtarmak için Emir’e Yücel’in yerini söyleyecek; Yücel’in bulunması ve suçunu itiraf etmesi ile Reyhan’ın da hapishane macerası sona erecek. Cavidan ise oynadığı oyunda bir kez daha başarısız olsa da asa pes etmeyecek; çünkü Emir Yücel’in bu oyunu neden oynadığını; bu oyunu oynamak için kimden emir aldığını sorgulamayacak. Farkında olmasa da Reyhan hapishane de canı ile sınav olmaktadır. Nebahat hapishanede gerçek hakimin kim olduğunu herkese göstermek bozulan iktidarını yeniden sağlamlaştırmak için Reyhan’ın canına kastedecek. Reyhan ise kendisini jilet ile kesmek isteyen Nebahat’in elinden kader arkadaşının yardımı ile son anda kurtulacak. Ölümden döndüğüne sevinemeden Reyhan’a bir kötü haber daha gelecek. Cavidan tarafından gördüğü eziyet sonrası durumu ağırlaşan Hikmet Tarhun hastaneye kaldırılacak. Kimse farkında olmasa da Hikmet’in yaşadığı eziyetlerin doktor Narin farkına varacak; bu olay Hikmet’in yeniden hayata döndüğü olay olacak.
 



























































yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.