Yemin 200. bölüm full, tek parça ve Youtube izle

Yemin 200. bölüm full, tek parça ve Youtube izle
Kanal 7'nin ilgiyle izlenen dizisi Yemin ikinci kez dalya diyor. Emir, karısı Reyhan için girdiği mücadelede beklemediği bir darbe daha yer. Diğer yandan Gülsüm, Emir'e Reyhan için Yücel'in yerini gösteren bir video gösterir. Oya ise psikolojik olarak yıkılmıştır. Yemin 200. bölüm full, tek parça ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Hafta içi akşamlarında elde ettiği izlenme oranlarıyla her geçen gün daha fazla kişi tarafından izlenen Yemin'de ikinci dalya heyecanı yaşanıyor. Haftanın son bölümü ile yayınlanacak olan dizide yeni gelişmeler var. Reyhan hırsızlıktan aklanmak üzereyken bu sefer de aramada yakalandığı uyuşturucudan dolayı zor duruma girer. İşler Emir için de kötü bir hale almıştır. Yemin 200. bölüm tek parça, full ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Kanal 7'de ana haber sonrasında yayınlanan özet ve yeni bölümü ile 150 dakika boyunca herkesi heyecanlandıran bir maraton içinde olan Yemin yine ekranlardaki yerini alacak. Son bölümde Narin'in Erhan'ı göndermesi Oya'ya yıkım olmuştu. Ancak huzurları için gereken de buydu. Her ne kadar Kemal ve Oya bundan habersiz olsa da. Yemin dizisi izle alternatiflerini araştırmak isteyenler son bölüm için tüm bilgileri okuyabilirsiniz.
 


 

Yemin 200. bölüm izle

Kanal 7 ekranlarının sevilen yerli dizisi Yemin 5 Mart Perşembe günü yayınlanan son bölüm 200 bölümüyle izle7.com’da. Yemin dizisinde bugün Gülsüm sonunda ablasına yardım etmeye karar verir ve bildiklerini Emir’le paylaşır. Emir Nebahat karısına daha fazla zarar vermeden onu kurtaracak mı? Gülsüm’ün son dakika hamlesiyle artık Reyhan’ın kurtuluş anahtarı çok yakındadır. Emir elindeki bilgiyle Yücel’in peşine düşer. Bu sefer umuttan da fazlası vardır elinde. Öte yandan Nebahat rahat durmaz ve sinsi bir planın düğmesine basar. Oya’nın intihar ettiğini zanneden Narin büyük bir korku yaşar. Neyse ki bir yanlış anlama olduğu hemen ortaya çıkar. Oya yaralarını sarmak için evden uzaklaşırken Narin ile Kemal baş başa kalırlar. Onca badireden sonra sakin geçen bir gün ilaç gibi gelecektir. Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında. Diziseti'ne göre Emir Reyhan’ı kurtarmak için harika bir plan yapar ve yurt dışına çıkmak üzere olan Yücel’i yakalar. Yüzel kaçacak bir yeri kalmadığını anlayınca Emir’e Reyhan’n çantasına yüzüğü kendisinin koyduğunu itiraf eder ama Reyhan için başka bir plan daha vardır. Talaz ile iş birliği yapan Cavidan aynı zamanda hapishane de Reyhan’ı bıçaklayan Nebahat ile de iş birliği yapar. Cavidan’ın isteği ile Nebahat bu sefer de Reyhan’ın çantasına uyuşturucu koydurtur. Emir tam her şey bitti Reyhan’a kavuşacağım derken aramalarda çıkan uyuşturucu işlerin karışmasına neden olur.

Özge Yağız (Reyhan) Yemin'den ayrılacak mı? Emanet oyuncu kadrosunda var mı?
 




















































































yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.