Yemin 201. bölüm full, tek parça ve Youtube izle

Yemin 201. bölüm full, tek parça ve Youtube izle
Kanal 7'nin ilgiyle izlenen dizisi Yemin ikinci kez dalya dedi ve yeni hafta başladı. Uzun süredir dizide görünmeyen Cemre geri döndü. Nasıl bir dönüş yapacağı da merak ediliyor. Emir, Reyhan ve Cavidan'dan nasıl bir intikam alacak? Yemin 201. bölüm full, tek parça ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Hafta içi akşamlarında elde ettiği izlenme oranlarıyla her geçen gün daha fazla kişi tarafından izlenen Yemin'de ikinci dalya geride kaldı. Artık hedef nice 100 bölümler... Her ne kadar Emanet dedikoduları çıksa da dizi yoluna devam ediyor. Yeni haftanın ilk bölümü ile yayınlanacak olan dizide yeni gelişmeler var. Cemre tedavi gördüğü hastaneden geri dönecektir.  Yemin 201. bölüm tek parça, full ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Kanal 7'de ana haber sonrasında yayınlanan özet ve yeni bölümü ile 150 dakika boyunca herkesi heyecanlandıran bir maraton içinde olan Yemin yine ekranlardaki yerini alacak. Son Erhan da geri döndü! Narin içinden çıkılmaz bir hale düştüğü anlardan nasıl kurtulacak? Oya gerçekten evlenecek mi? Ayrıca Reyhan'ın hapisteki günleri ne kadar sürecek? Yemin dizisi izle alternatiflerini araştırmak isteyenler son bölüm için tüm bilgileri okuyabilirsiniz.
 


 

Yemin 201. bölüm izle

Diziseti'nin özetine göre Yemin dizisinde izleyici tam Reyhan ile Emir’in kavuşmasını hayal ederken Cavidan ile Talaz’ın planı Nebahet’in uygulaması ile Reyhan yine içeride kaldı ve özgürlüğüne kavuşamadı. İzleyici Reyhan ne zaman kurtulacak diye soruyor merak etmeyin şuan ki sette Reyhan hapishanede değil; bu da Reyhan’ın kısa zaman içinde hapishaneden kurtulacağımla gösteriyor. Uyuşturucu meselesi Reyhan’ın başına hırsızlık kadar bela olmayacak; ancak Reyhan kardeşi Gülsüm’den ayrılmak zorunda kalacak. Gülsüm belası başımızdan gidecek ancak uzun zamandır sessiz olan büyük şeytan Cemre belası bu sefer de Emir ile Reyhan’ın başına bela olacak. Cemre sadece Emir ile Reyhan’ı değil Cavidan’ı da hedef alacak ve Cavidan’ın başı bir kez daha büyük belaya girecek. Cavidan Gülsüm’den kurtuldum derken Gülsüm’ün her şeyi anlatma planlarından haberdar olan Cavidan Gülsüm’ü susturmak için Gülsüm’ün canına kast edecek. Peki Reyhan bir kez daha kardeş acısı mı yaşayacak? Yoksa Gülsüm yaşayacak mı göreceğiz; zaten Gülsüm bilindiği üzere Reyhan’ın gerçek kardeşi değil tamamen Cavidan’ın oyunudur. Diğer taraftan ne yazık ki üzücü gelişmelerin bir kısmı da Kemal ile Narin tarafından gelecek. Narin Erhan belasını Oya’nın başından def etmek için plan yaparken Oya ise sanki yıllardır Erhan’a aşıkmış gibi Erhan’ın peşini bırakmayarak izleyiciyi sinir edecek; ancak Erhan’ın ısrarlı olduğunu ve gitmeyeceğini gören Narin Kemal’e gerçekleri anlatmak için yeltenecek ancak Kemal de Narin’e aşkından bahsetmek isterken Narin Kemal’e gerçekleri anlatmak istediği halde fırsat bulamayacak.

Özge Yağız (Reyhan) Yemin'den ayrılacak mı? Emanet oyuncu kadrosunda var mı?

Yemin 202. bölüm özeti ve fragmanı izle - 10 Mart Salı

Yemin 202. bölüm özeti ve fragmanı izle - 10 Mart Salı

Yemin 202. bölüm full, tek parça ve Youtube izle
 




















































































yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.